Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ξεφτίλα, ξεφτίλα, ξεφτίλα Κα Σακελλαροπούλου . Του Μιχάλη Χαραλαμπιδη

Μία από τις καλεσμένες της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου που συμμετείχε στη φετινή γιορτή για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν η

Φανή Μπαχαρίδου, (ΦΩΤΟ) πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ν. Βύσσας Έβρου. Η Μπαχαρίδου, έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.... στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και πρόστιμο 1000 ευρώ, για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και οικονομική συναλλαγή με υποψήφιο δήμαρχο, προκειμένου να τον στηρίξει στο δεύτερο γύρο. Η υπόθεση εκδόθηκε από το Εφετείο Θράκης στις 7 Νοεμβρίου του 2013. Η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή.

Το αδίκημα συντελέσθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2006 για τον δήμο Βύσσας Έβρου, όταν η Μπαχαρίδου ήταν επικεφαλής συνδυασμού που επρόσκειτο στη ΝΔ και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο. Η συμφωνία προέβλεπε ότι θα υποστήριζε στον δεύτερο γύρο τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σιανκούρη. Ως «αντάλλαγμα» είχε συμφωνηθεί να τοποθετηθεί η Μπαχαρίδου σε διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του δήμου, όπως και έγινε, ενώ είχαν εκδοθεί και 4 συναλλαγματικές, συνολικού ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, ως «εγγύηση» ότι ο Σιανκούρης θα τηρούσε τη συμφωνία.
Στην πορεία οι δύο πλευρές ήρθαν σε σύγκρουση και η συμφωνία αποκαλύφθηκε όταν η Μπαχαρίδου «έσπασε» τις συναλλαγματικές για να τις εισπράξει, επειδή δεν τη διατήρησε ο δήμαρχος στα αξιώματα για όλη την τετραετία. Ο Σιανκούρης επιβεβαίωσε δημοσίως την παράνομη συμφωνία και καταδικάστηκε επίσης με την ίδια ποινή. Στον τρίτο κατηγορούμενο, που είχε παίξει ρόλο μεσάζοντα στη συμφωνία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο και χρηματική ποινή 600 ευρώ.
Μετά την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ, η Μπαχαρίδου, εναντίον της οποίας είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, είχε αναλάβει Τομεάρχης Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων.
ΞΕΦΤΊΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.

2 σχόλια:

  1. Ρε,βγηκε προχθες με τον αχρηστο και παραποιησε το Συνταγμα με αιτιολογια οχταχρονου,και συ μου λες για το χουντολαμογιο;[η προσοχη στο λαμογιο]Παρτε το χαμπαρι:Δεν εχουμε Προεδρο Δημοκρατιας.Μια λαντζερισα για τα πιατικα της συμμοριας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive