Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Εκπρόσωπος του Θεού, ή του ... αλλουνού; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος θέλει να γίνει αρχιεπίσκοπος και γι’ αυτό λέει “ναι” σε όσα ζητάει ο Κούλης Μητσοτάκης για τον εμβολιασμό των ιερωμένων και όχι μόνο.  Γι’ αυτό και βγήκε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή και ζήτησε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλο τον πληθυσμό ακολουθώντας πλήρως τη γραμμή της κυβέρνησης. «Η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία.... Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο του Covid» δήλωσε ο παππούλης που έχει βλέψεις για την… καριέρα του.  Σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ο μητροπολίτης σημειώνει πως δεν παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα, λέγοντας: «Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό. Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μη διασπείρει τον θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί. Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος. Να εμβολιαστούμε για να σπάσουμε την αλυσίδα του θανάτου. Μπροστά στο δίλημμα “ζωή ή θάνατος” δεν υπάρχει εάν εφαρμόζουμε το Σύνταγμα ή δεν το εφαρμόζουμε».  Εξάλλου, ο κ. Χρυσόστομος υπογραμμίζει: «Από τη στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία. Καθένας από εμάς πρέπει να καθορίσει τη σχέση του με τον συνάνθρωπό του».  Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας θεωρεί πως ο εμβολιασμός αποτελεί μέσο προστασίας της ανθρωπότητας. «Μέχρι σήμερα η στάση της επίσημης Εκκλησίας απέναντι στον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του είναι δεδομένη. Σχεδόν η πλειονότητα των μητροπολιτών στηρίζει αυτή την προσπάθεια» λέει χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

  1. Λυπαμαι που λογω του οτι ειναι δεσποτης, δεν μπορω να τον 'στολισω' οπως του αξιζει για τις ανοησιες που λεει.

    Και ειναι πραγματι ΑΝΟΗΣΙΕΣ αφου θα επρεπε να γνωριζει οτι, και ο εμβολιασμενος μπορει να κολλησει τον Ιο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ σε αλλον ανθρωπο, εμβολιασμενο η' ανεμβολιαστο.

    Το εμβολιο δεσποτη μου, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΝΑ ωστε να μην εχεις ασχημες επιπλοκες αν πιασεις τον Ιο.
    Δεν σε σταματαει ομως να ΚΟΛΛΗΣΕΙς ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ γυρω σου.

    Αφου δεν ξερεις, δεν ρωτας και καποιον λοιμοξιωλογο να σε φωτισει?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΕΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηγούμενος Ι.Μ. Εσφιγμένου από τους 73 οι 72μισι είναι μασόνοι τι περιμέναμε; τα οικουμενιστικά γομμάρια ξέρουμε τι βυσσοδομούν τόσα χρόνια; οι κολυμπαριστές που υποσκάπτουν τα θεμέλια ξέρουμε τι είναι; τον κατηραμένο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ποιος τον κουβαλά στην Ελλάδα πάλι; κάτι τέτοια ανθρωπόμορφα σκουλήκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαίνετε να του φιλήσετε το χέρι, πιστοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλος ενας κιναιδος που μιλαει για πραγματα που δεν ξερει την τυφλα του και αφορα την ζωη ανθρωπων.Οταν σας ελεγα οτι ο Ιερωνυμος μου βρωμαει σκατα πεσατε να με φατε.Ας ειχαμε Αρχιεπισκοπο τυπου Σεραφειμ ή Χριστοδουλου καιθα βλεπαμε τι τραγουδια θα ελεγε το τσομπλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive