Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΛΕΣΒΟΣ.Υγειονομική βόμβα το φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τσαμακια. ΒΡΩΜΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ απο όπου πέρασαν και κάθησαν οι ΚΝίτες. ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που στα καταστήματα εστίασης υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί με μόνο καθήμενους θαμώνες και απαγόρευση στον χορό, στα Τσαμακια της Μυτιλήνης φαίνεται αυτό να μην ισχύει. (ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ)
Από την Πέμπτη πάνω από 3.000 ΚΝνίτες κατασκηνωτές...
βρίσκονται στην περιοχή Τσαμάκια της Λέσβου στα πλαίσια του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού της ΚΝΕ Διημέρου από 9 έως 11 Ιούλη

Η κατασκήνωση του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου πραγματοποιείται  στο Άλσος Τσαμάκια.

Αν και οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ξεκαθαρίζουν πως τηρούνται απόλυτα τα μέτρα κατά του κορονοιου αυτό δεν συνέβη χτες Παρασκευή κατά την διάρκεια των συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή στις 10.30 μ.μ.  με τους «RAD MUSIC International» και στις 12 π.μ.  με το σχήμα «La Muzica».

Από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι χιλιάδες κατασκηνωτές κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον διασκεδάζουν όρθιοι χορεύοντας.. σαν να μην υπάρχει αύριο κάτω από τα πεύκα στο Άλσος Τσαμάκια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως συνεχώς ακούγονται μηνύματα από μεγάφωνα για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, αλλά και θυμίζοντας στους κατασκηνωτές πως κρατάμε το χώρο καθαρό, όπως και με οδηγίες για την πυρασφάλεια, που έχουν επωμιστεί ειδικές ομάδες

Σε δήλωση του ο Χάρης Καπελέρης, μέλος της Επιτροπής Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ, στο site του φεστιβάλ δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο χώρο της κατασκήνωσης του αντιιμπεριαλιστικού διημέρου, εδώ όπου την τελευταία εβδομάδα, έχουμε φροντίσει για την καθαριότητα και την προετοιμασία ώστε να υποδεχτεί τους κατασκηνωτές απ' όλη την Ελλάδα. Αυτός ο χώρος που πραγματικά ζωντάνεψε την τελευταία εβδομάδα από τις εργασίες των μελών και στελεχών της οργάνωσης και της κνίτικης και της κομματικής της Λέσβου, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με μεράκι, να φτιαχτεί, να καθαριστεί, ώστε να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις μας. Φαίνεται πώς με τη δική μας παρέμβαση, με τη δική μας προσπάθεια χώροι οι οποίοι μένουν αναξιοποίητοι, δεν ανθίζουν όπως θα έπρεπε στο σήμερα, γίνονται ικανοί να αποτελέσουν παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι σήμερα οι χώροι πρασίνου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive