Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Της Μαίρης Καρά

Έχει η Ευρώπη γυρίσματα και οι «εταίροι» μας απέδειξαν περίτρανα πόσο μας υπολογίζουν. Οι «εταιρίες» τους ενέδωσαν σε δελεαστικές συμμαχίες με Διεθνείς Τραπεζίτες, πέρα από  Κανόνες της Ενωμένης Ευρώπης. Τρώγοντας τους ήρθε η όρεξη... και συναίνεσαν στην υποταγή των λαών και κατάργηση των Εθνικών Κρατών, με τα οποία - υποτίθεται - ήταν εταίροι. 

    Οι λαοί αιφνιδιάστηκαν μπρος στον κίνδυνο για την πατρίδα τους και την Ανεξαρτησία τους. Ο Ελληνικός λαός πρωτοπόρος στις Επαναστάσεις με τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα έγινε το κίνητρο, για να τον μιμηθούν κι άλλοι λαοί. Οι αντι-δράσεις τους στην υπογραφή των Μνημονίων αποδεικνύει, πως ο διακαής πόθος των «αφεντάδων» για κυριαρχία όλου του Πλανήτη, δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας.

    Δεδομένου του Παγκόσμιου συλλαλητηρίου 180 χωρών εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, μήπως θα έπρεπε κι εμείς να συμμετέχουμε δυναμικά; Μήπως να συμμαχήσουμε με όσους λαούς της Ευρώπης αντιστέκονται στα παρανοϊκά σχέδια των διεθνών δικτατόρων; Μήπως να συμφωνήσουμε σε κοινούς αγώνες εναντίον του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού; Μήπως είναι μια χρήσιμη Ιδέα, να δώσουμε ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα στους επίδοξους επικυρίαρχους της ζωής και των Εθνών μας;    

Μήπως κι άλλοι λαοί υπό την νέα Κατοχή των Σιωνιστών αναζητούν συμμαχίες για Επανάσταση; Μήπως η συμπόρευση με ομοιοπαθείς λαούς της Ευρώπης, για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού «Ισχύς εν τη Ενώσει» είναι Κανόνας που οδηγεί στην απελευθέρωση; Αν κι αυτό μπορεί να ακούγεται ανέφικτο για μας, αφού δεν καταφέραμε ακόμα να ενωθούμε.

Λυπηρή η διαπίστωση, πως όλοι οι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου, που διατρέχει το Έθνος μας. Εξ’ ού και η αποχή τους από τον Αγώνα. Μα αύριο θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως είναι πατριώτες, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Συλλαλητήριο ενάντια στα θανατηφόρα εμβόλια, που μεταμορφώνουν την Ανθρωπότητα σε κοινωνία σκλάβων εξαρτώμενων από τους Καμπαλιστές. Μήπως πρέπει να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες μας με γενική παρουσία μας στους δρόμους; Για να πάρουν το μήνυμα πως δεν είμαστε υποτακτικά τους; ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive