Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ Το "Κουλάκι" αγρίεψε για το γκομενάκι. ΦΩΤΟ

Θέση για την επίθεση που δέχεται η Μαρία Σάκκαρη πήρε και ο γιος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος απάντησε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη για το  σχόλιο που έκανε. Πιο αναλυτικά αναφέρει:...

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:  

Η κυρία Ελεφάντη, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές.

Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

1 σχόλιο:

  1. Κατ'αρχην κανεις δεν εθιξε τη Σακκαρη,εν προκειμενω.Η ατυχης,κατα διατυπωση,δηλωση της Α.Ελεφαντη,σκοπο ειχε να θιξει τα κοπροσκυλα της ΕΡΤ.Αλλα επειδη της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες,ξεκινησε αυτη η χαζομαρα με πρωταγωνιστη τον γυιο του Πρωθυπουργου[Ναι ετσι θελει να λεγεται.Οταν εκραζα να αφησετε τα παιδια ησυχα,γιατι ετσι ειναι το ηθος,καποιοι ξεκατινιαστηκαν να βοηθησουν τον Μωυση επικοινωνιακα.Παρτε να'χετε].Σαν τσαμπουκαλεμενος νταβατζης,βγηκε,ο κανενας,να παρει τον λογο.Δεν περιμενα να εχει ουτε ηθος ουτε αγωγη.Πού να την βρει.Η νομιζει οτι,επειδη ειναι γυιος ενος χρησιμου ηλιθιου θα τον ξερουνκαι αυριο,ή νομιζει οτι μετα το καθαρμα τον πατερα του θα του επιτρεψουμε να αναδειχθει πολιτικα;Τη Σακκαρη ομως,οπως και την Αγγελικη,τη μαννα της[ασχετα που εγω πολλες φορες γκρινιαζα]Αγορινα,εχε υποψη σου οτι κατω απ'τα τετοια της Μαριας θα εισαι αξιοκρατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive