Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΝΤΡΟΠΗ! Γίναμε ΠΑΛΙ παγκοσμίως ρεζίλι. Ιδού τι γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ για τον χρηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης προς τους νέους.

Είναι λοιπόν ενδιαφέρον να γνωρίζει κανείς ότι οι κυβερνήσεις δεν διαθέτουν χρήματα για να αποτρέψουν τους ανθρώπους να καταναλώνουν Coca Cola και αναψυκτικά, μιας και μόνο ανά κάθε 20 δευτερόλεπτα ένας διαβητικός χάνει το κάτω άκρο του και μόνο 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι πάσχουν από διαβήτη.... Είναι επίσης ενδιαφέρον γιατί η κυβέρνηση δεν πληρώνει χρήματα ώστε να σταματήσουν οι άνθρωποι να καταναλώνουν κρέατα μαζικών βασανισμένων ζώων που προκαλούν επίσης ασθένειες στον άνθρωπο. Γιατί δεν διαθέτει χρήματα να πάψει η κατανάλωση γαλακτοκομικών υβριδικών προϊόντων και προϊόντα λευκού αλευριού από σιτάρι ΓΤΟ που επίσης προκαλούν νόσους. Ούτε πληρώνει χρήματα για να σταματήσει η χρήση οδοντόκρεμας με φθόριο.

Γιατί τώρα διαθέτει χρήματα για όλα τα απάνθρωπα, αναξιόπιστα, καταστροφικά για την οικονομία μέτρα και τους εμβολιασμούς δηλητηρίων???
Φυσικά, μόνο για την προστασία και την υγεία σας!!!
Οι άνθρωποι έχουν χάσει εντελώς το μυαλό τους‼
Αυτοί οι άνθρωποι κατευθύνονται ολοταχώς προς στην άβυσσο.
Από Dimitra Kourt
(Μετάφραση της φωτογραφίας)
150 € στους νέους για την πρώτη δόση...!!!
Αλήθεια η δεύτερη πόσο πάει;;;; δεν μας είπαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive