Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Στο μονοπάτι του σατανά ΚΑΙ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Θα απολύσω όσους δεν εμβολιαστούν» ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αιδώς Αργείοι!!!  Οι ανερυθρίαστες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον Ευαγγελικό λόγο και τον ίδιο τον Χριστό. Πρόκειται για μία κυνική και εντελώς θεολογικά,ηθικά και κοινωνικά απαξιωτική-εχθρική πράξη στο αυτεξούσιο που ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους σεβόμενος την ελευθερία του πλάσματός Του....

Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.  ανέφερε: «Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες».

2 σχόλια:

  1. Oι νεοταξικοι αρουραιοι βγαινουν ενας ενας απο την τρυπα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πρώτοι που θα μας προδώσουν θα είναι οι ιερείς του 21 ου αιώνα!! γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive