Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Βρείτε τους μέρος να κρυφτούν! Νέα «ΡΟΥΚΕΤΑ» για τα εμβόλια!!!

Ο CDC προετοιμάζει την κοινή γνώμη για την συνέχεια...
Την ώρα που τα κρούσματα σε περιοχές εμβολιασμένων αυξάνονται παρά τους εμβολιασμούς, έρχεται νέα «βόμβα» από tα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).  Συγκεκριμένα... όπως αναφέρεται στον Business Insider, σύμφωνα με την επικεφαλής των CDC, Rochelle Walensky, οι επόμενες μεταλλάξεις του COVID-19 θα μπορούσαν να καταστήσουν τα παρόντα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά!!!  ΑΡΑ τι θα γίνει;;;  Θα χρειαστούν καινούρια εμβόλια;;; Έξτρα δόσεις;;; Ή κάτι ΑΛΛΟ;;;  «Αυτά τα εμβόλια λειτουργούν πολύ καλά για να μας προστατεύσουν από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά η μεγάλη ανησυχία είναι ότι η επόμενη παραλλαγή του COVID που θα μπορούσε να προκύψει – βρισκόμαστε λίγες μεταλλάξεις μακριά από αυτό – θα μπορούσε ενδεχομένως να «ξεφύγει» από την επίδραση των εμβολίων μας», δήλωσε η διευθύντρια του CDC την Τρίτη κατά την ενημέρωση τύπου.  
Πρόσθεσε, πως «αυτή την στιγμή, ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο», καθώς τα τρέχοντα εμβόλια COVID-19 «λειτουργούν πολύ καλά».  Και το τελευταίο σχετικά είναι καθώς εμβολιασμένοι νοσούν, μεταφέρουν τον ιό και σήμερα η Ελλάδα έμαθε πως μπορεί να μπουν και στις ΜΕΘ!!!  Έπεται μεγάλο σόου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive