Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ !! Εχει μπεί ο σατανάς ΒΑΘΕΙΑ μέσα τους. Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου: οι βαπτισμένοι μπορούν να πάρουν το τσιπάκι, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τη ζωή τους!!!!

Δεν χρειάζονται λόγια για την εφιαλτική αυτή δήλωση. Όλοι οι βαπτισμένοι, όταν έρθει το χάραγμα του Αντιχρίστου θα πρέπει να το πάρουν “άφοβα”;;Αυτά δεν τα λέει όποιος νάναι αλλά ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος....Εγώ σας λέω και σας προειδοποιώ, για μία ακόμη φορά, όταν φέρουν το χάραγμα, το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι το ότι χωρίς αυτό δεν θα μπορείτε να αγοράσετε, ούτε να πουλήσετε, ούτε να δουλέψετε, ούτε θα έχετε δικαίωμα ύπαρξης και συμμετοχής στην κοινωνία. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, πετυχαίνοντας έτσι μια κι έξω να αρνηθείτε τον ψεύτικο αυτό κόσμο επιλέγοντας τον πραγματικό κόσμο που μας υποσχέθηκε ο Χριστός.  Αγαπητέ εκπρόσωπε, διαφωνούμε κάθετα, διότι με τον αφελή τρόπο που εμμέσως πλην σαφώς προτρέπεις τους βαπτισμένους να πάρουν άφοβα τα τσιπάκια, γιατί δεν μπορούν να τους ελέγξουν λόγω του ότι είναι βαπτισμένοι, θα έπρεπε να τους λες να μην εμβολιάζεται, αφού όποιος βαπτίστηκε δεν τον αγγίζει τίποτε και δεν πρέπει να φοβούνται τον κορωνοϊό.  Επίσης, η ιστορία με το 666, συμπαθέστατε, δεν ξεκίνησε πρόσφατα, όπως μειδιώντας αναφέρεις, αλλά πριν από 2.000 περίπου χρόνια, όταν ο Ιωάννης κατ΄ εντολήν Χριστού, προειδοποίησε γραπτώς τον κόσμο για το χάραγμα και το 666. Το θέμα έχει μέγιστη σημασία και αποτελεί την κορύφωση της δοκιμασίας του σύγχρονου ανθρώπου και δεν είναι γραφικό και της πλάκας.  Προσέξτε όλοι τι λέτε για το χάραγμα, γιατί αν δούμε τι λέει ο Χριστός και ό Ιωάννης, παίζετε τα κεφάλια σας με αυτά που λέτε ή που δεν λέτε.  Καὶ ὃς ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, καλόν ἐστιν αὐτῷ μᾶλλον εἰ περίκειται λίθος μυλικὸς περὶ τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ βέβληται εἰς τὴν θάλασσαν. (Ματθ. 18.6)   

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΒΑΘΥΣ ΑΔΗΣ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive