Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ

Τι υποστήριξε ο αναρχοαλήτης δολοφόνος Δημήτρης Βέργος στην ομολογία σοκ για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο;

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς... σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη από τις Αρχές.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες τσακώνονταν όλο και εντονότερα.Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά.Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive