Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ… ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…!!! Αφού ΔΕΝ υπάρχει.. [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Η ένωση των ιατροδικαστών ζητά με επίσημο έγγραφο το γονιδίωμα του ιού και δεν το δίνουν. Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησή τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid:... «Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης των περιστατικών με θετικό τεστ PCR (νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του. Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου. Όπως διαβάζουμε στο greeknewsondemand.com,  είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα».

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο…

209666919_4130362603666118_8472480338521143524_n


1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ .
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    ————-
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΟ 2/7/21 FOCUS 8-11

    https://www.youtube.com/watch?v=ns-X_M1E3Tk


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive