Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ταχέως προς ολοκληρωτικό καθεστώς. Από το… αυτί και στο Πειθαρχικό όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εμβολιάζονται. Βορίδης: “Αν θα απολυθούν θα είναι απόφαση συμβουλίου”

Ο Μάκης Βορίδης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων σε περίπτωση που δεν δεχθούν τον εμβολιασμό.  Συγκεκριμένα τόνισε πως σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο... και τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα για όποιον αρνηθεί να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις θα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία. Ωστόσο, το αν τελικά θα απολυθεί κάποιος είναι απόφαση του συμβουλίου.

«Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι οφείλουν να εκπληρώνουν κάποιες συγκεκριμένες υγειονομικές προϋποθέσεις. Ο εργοδότης έχει ευθύνη. Όταν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όσοι δεν τηρήσουν την υποχρέωση μπαίνουν σε μια διαδικασία, κατά την οποία έχουν παραβιάσει τις νομικές τους υποχρεώσεις. Δεν πρόκειται να γίνει κάποια πρόσθετη νομοθεσία για αυτό, το ίδιο ισχύει και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.»

1 σχόλιο:

  1. Καλως τα κρετινακια τα ζουμπουρλουδικα.Αυτο που ειπε ο πονηροφασιστουλης σημαινει οτι Κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα σε μη εμβολιασμενο.Αυτο λεει το νομικο μας πλαισιο ως χωρα της ΕΕ[Χεστο το Συνταγμα.Εδω βγηκε ο Γεραπετριτης να μας πεισει οτι φυμα εμφυλης βιας ειναι απλος μαρτυρας]2361/2021 αρ.7.3.1,2.Οτι ΚΥΑ,οτι ΜΙΑ οτι τοκερατο σας το διφορο,παιρνετε το τριτο το μακρυτερο.Βοριδη οταν εσυ επινες το ξυδι της μαννας σου εμεις τον τιναζαμε καμια δεκαρια φορες.Γατσουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive