Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Aποκάλυψη από την Επίτροπο JOHANSSON: Η Τουρκία έχει ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ 4,7 δις από την ΕΕ για τους παράνομους μετανάστες ! Αντί για 6 δις θα εισπράξει συνολικά 8,2 δις(!)

Μέχρι και μετρητά για να..."εκπαιδευθούν" στην Τουρκία δίνει η ΕΕ!   Η Επίτροπος κ. Γιόχανσον απάντησε με επιστολή της (επισυνάπτεται συνημμένα) προς τον τ. Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη σχετικά με το θέμα των χρηματοδοτήσεων της ΕΕ προς Ελλάδα και Τουρκία για τους παράνομους μετανάστες , και η επιστολή της είναι πραγματικός καταπέλτης:... η Τουρκία  έχει ΗΔΗ ενθυλακώσει 4,7 δις (από τα 6 δις που είχαν συμφωνήσει) για τους λαθρομετανάστες, κάτι που σημαίνει ότι η "γκρίνια" του Ερντογάν ότι δήθεν δεν παίρνει τα χρήματα της ΕΕ ΕΙΝΑΙ  100% ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, αφού πήρε 4,1 δις ΣΥΝ άλλα  585 εκ. ευρώ  για να παρασχεθεί εκπαίδευση κλπ, ΑΛΛΆ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ...ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ! Το σύνολο των χρημάτων που έχει ήδη εισπράξει η Τουρκία είναι 4,7 δις, η Επίτροπος γράφει ότι είχαν δεσμευθεί γι'αυτήν 6 δις, και έτσι τα πρόσθετα  3,5 δις που ακούσαμε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ανεβάζουν το συνολικό όφελος των Τούρκων στα 8,2 δις ευρώ !  Γεμάτη αποκαλύψεις είναι  η επιστολή της Επιτρόπου κυρίας Γιόχανσον η οποία με πληροφορεί ότι επιδοτήθηκαν επίσης και τα ενοίκια για 25.000 παράνομους μετανάστες  στην Ελλάδα , επιπροσθέτως της δημιουργίας των 32 (!) κέντρων υποδοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα καθώς  και της βοήθειας σε μετρητά ( "CASH ASSISTANCE") για 90.000 από αυτούς τους ισλαμιστές κλπ  που εισέβαλαν στην πατρίδα μας ! Η κ. Γιόχανσον μιλά και για τα κέντρα υποδοχής "σε Σάμο, Χίο, Λέρο,Κω και Λέσβο που κόστισαν 276 εκ. ευρώ", ενώ για την  Τουρκία αποκαλύπτει ότι έχει επιδοτηθεί με  μια κυριολεκτικά γιγαντιαία Κοινοτική βοήθεια : είδαμε ότι 4.7 δις ευρώ έχει ήδη ενθυλακώσει η επιθετική αυτή χώρα από τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων από ένα σύνολο 6 δις που έχουν δεσμευθεί για την Τουρκία από την ΕΕ .Ομως στη Σύνοδο Κορυφής  της ΕΕ που έγινε πριν λίγες μέρες μάθαμε για άλλα 3,5 δις ευρώ προς τους Τούρκους, κάτι που σημαίνει ότι ένα ποσόν 8,2 δις ( 4,7 δις ως τώρα+ τα νέα 3,5 δις) θα έχουν δοθεί στους Τούρκους από την ΕΕ υπό τον μανδύα της βοήθειας  για να "αντιμετωπίσει" την παράνομη μετανάστευση...   H  κ. Γιόχανσον σημειώνει  στην επιστολή της προς τον κ. Αϊβαλιώτη ότι τα 4,7 δις που έχει πάρει ήδη ο Ερντογάν αναλύονται σε 4,1 δις συν άλλα σχεδόν 585 εκ. ευρώ για "προστασία, υγεία και εκπαίδευση" αλλά και "μετρητά για εκπαίδευση" (!), κάτι που σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι τζιχαντιστές, σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές κλπ που έχει μαζέψει η Τουρκία απέναντι από τα νησιά μας και τον Εβρο επιδοτούνται με ζεστό χρήμα για να...εκπαιδεύονται (σε τι άραγε;; )   Κατόπιν όλων αυτών η  οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου θα πρέπει να ενημερώσουν  γιατί συναίνεσαν  στη νέα χρηματοδότηση των 3,5 δις ευρώ προς τους Τούρκους και γιατί δεν έβαλαν ΒΕΤΟ ,ως όφειλαν , σε αυτό το ξεσάλωμα  των γνωστών κέντρων της ΕΕ που  επιδεικνύουν προκλητικό φιλοτουρκισμό και ανθελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive