Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Θέκλα Δημητρίου: Νεκρή από θρομβοεμβολικό επεισόδιο μετά τον εμβολιασμό της η 42χρονη μητέρα. O γιατρός της πιστεύει ότι ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από τον θάνατο της 42χρονη Θέκλας Δημητρίου, που άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο που υπέστη δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό της. Σύμφωνα με το κυπριακό famagusta.news ο γιατρός της 42χρονης μητέρας θεωρεί ότι ο θάνατός της συνδέεται με τον εμβολιασμό και έστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό...

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου «Μέρα Μεσημέρι»: «Στις 07:47 το πρωί είχαμε λάβει κίτρινη κάρτα για το περιστατικό από τον προσωπικό ιατρό… Πιστεύει ότι πιθανόν να συνδέεται με τον εμβολιασμό».

Η κα. Παναγιωτοπούλου διευκρίνισε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από το εμβολιαστικό σκεύασμα.

Επιπλέον, η ίδια τόνισε ότι οι αναφορές γίνονται συνήθως στο διάστημα μεταξύ 2-3 μηνών μετά από τον εμβολιασμό και ότι οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες πρέπει να εξετάσουν το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive