Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ: 3,7* τρις (!!) κατά τη διάρκεια της πανδημίας.ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3,9 τρις (!!) κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι ... ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ !! Της Άννας Μπερδέση .

Θα σας πονεσει η αλήθεια, και εμένα θα με πονεσει που σαν δημόσιο πρόσωπο θα μιλήσω ειλικρινά και ίσως χάσω πολιτικα."ολα έχουν ένα κόστος" Αλλά ορκίστηκα να υπηρετώ τον ανθρωπο,οχι τα συμφέροντα!!!!!! Αν θα φυγω, θα φυγω με το κεφάλι ψηλά. !Δανείζομαι την ανάρτηση από φίλο μου συγγραφέα και την αναδημοσιευω. Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ ανά τον κόσμο για να στηρίξουν την οικονομία λόγω της κατάστασης. Για την Ελλάδα μόνο, εώς τον Μάρτιο του 2021 είχαν δοθεί 6,4 δις και φαντάζομαι ότι το νούμερο έχει ανέβει αρκετά μέχρι σήμερα....

Η όλη θεωρία των lockdown ήταν στηριγμένη στο αφήγημα ότι δεν αντέχει το σύστημα υγείας (ΜΕΘ, κλίνες, νοσηλευτικό προσωπικό, κλπ., κλπ.) και για να μην πεθαίνει ο κόσμος να κλειστούμε μέσα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Με το ποσό των 6,4 δις δεν θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να φτιάξει ένα εξαιρετικότατο σύστημα υγείας που να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες για όσο χρειαστεί (2-3 χρόνια) αντί των lockdown;;;
Οχι, επέλεξαν να μας κλείσουν όλους μεσα για σχεδόν 1 χρόνο να διαλύσουν τελείως την οικονομία και συγκεκριμένα την μικρομεσαία τάξη, ότι είχε απομείνει δηλαδή.
Προτίμησαν να καταστρέψουν την ψυχολογία και τις βασικές ανάγκες/αξίες κάθε ανθρώπου.
Δυστυχώς, διάλεξαν και πάλι να σώσουν τα ταμεία, το κόμμα, την καριέρα τους κι όχι τον άνθρωπο.
Ξέρετε τι έλεγαν; Ναι, αλλά τι θα κάνουμε τα νοσοκομεία όταν τελειώσει ο κορονοιός και τους γιατρούς πως θα τους πληρώνουμε μετά;
Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται να είσαι Αϊνστάιν για να απαντήσεις.
Τα νοσοκομεία να τα κάνετε ότι κάνατε και τα Ολυμπιακά ακίνητα, τουλάχιστον οι υποδομές υγείας θα ήταν για να σωσετε τον κοσμο κι όχι για την γκλαμουριά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Και τους γιατρούς θα μπορούσατε να τους προσλάβετε με σύμβαση ορισμένου χρόνου, δεν νομίζω ότι θα είχε αρνηθεί κανείς.
Στα επόμενα 4 χρόνια περιμένουν οικονομική ενίσχυση από Ε.Ε. 32+19 δις αλλά ούτε κουβέντα για ενίσχυση του συστήματος υγείας.
Ενώ βέβαια η "χορωδία" των ΜΜΕ μας έχει φλομώσει με τις δήθεν μεταλλάξεις ώστε το χειμωνα να πετάξουν το μπαλάκι στους πολίτες και να τελειώσουν με όποια αντίσταση έχει απομείνει.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις, ακόμα, ότι όλα αυτά έχουν γίνει για να σε προστατέψουν, τι να πω. Διαβασέ το παρακάτω με προσοχή!
👉 Οι Εργαζόμενοι σ' όλο τον κόσμο ΕΧΑΣΑΝ 3,7* τρις (!!) κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
👉 Οι Δισεκατομμυριούχοι σ΄ όλο τον κόσμο ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3,9 τρις (!!) κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη (σε ένα χρόνο) μεταφορά χρήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας, ένα γεγονός για το οποίο δεν μιλάει σχεδόν κανένας.
Πηγή: *Διεθνής Οργάνωση Εργασίας, γνωστή και με το διεθνές αρκτικόλεξο I.L.O. Πρόκειται για ένα αυτόνομο διεθνή διακρατικό οργανισμό που συνδέεται με τον Ο.Η.Ε., του οποίου αποτελεί εξειδικευμένη οργάνωση. Το 1969, ο οργανισμός έλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης).
Τι δεν καταλαβαίνεις;;
ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive