Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ο μύθος της μετάλλαξης «Δέλτα» και το πλήγμα στην εκλογική βάση της ΝΔ λόγω εμβολίων. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ Στους νομούς που «σάρωσε» η ΝΔ στις εκλογές του 2019 οι πολίτες που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο! ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο «εργαλείο» στα χέρια εκείνων που θέλουν να φυλακίσουν τους Έλληνες πολίτες και να τους αναγκάσουν να φορούν μάσκες και να ελέγχουν τις συμπεριφορές τους για «παιδαγωγικούς λόγους» όπως ομολόγησε ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γ.Γεραπετρίτης πριν λίγους μήνες, λέγεται «Μετάλλαξη Δέλτα» ή «ινδική μετάλλαξη».....  Μία από τις εκατοντάδες μεταλλάξεις του ιού, ίσως από τις πλέον ανώδυνες, επιπέδου απλής γρίπης, στην οποία εδράζουν οι κυβερνητικοί τις ελπίδες τους για να να ξανακλείσουν τους πολίτες μέσα στα σπίτια τους.  

Με απίστευτα ψεύδη επιδημιολόγων και υπουργών (η δήλωση Σύψα ότι «η Επιτροπή των ειδικών δεν συμφώνησε να βγουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους» ενώ υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που έλεγε ότι η επιτροπή συμφώνησε στο να μην είναι υποχρεωτική η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους είναι η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση) όλοι προσπαθούν να ξαναστείλουν πίσω στα σπίτια τους τους πολίτες. Οι λόγοι γνωστοί.   Ήδη η σημερινή ανακοιίνωση του Γ.Χαρδαλιά με την οποία παίρνουν πίσω το «προνόμιο» (εκεί φτάσαμε) των... ορθίων στην εστίαση από την ερχόμενη Πέμπτη, «επειδή οι νέοι στα κλαμπ μολύνουν ο ένας τον άλλο όταν στέκονται όρθιοι» είναι μόνο η αρχή.  Θεωρείται θέμα χρόνου η επαναφορά των μασκών στους εξωτερικούς χώρους και βέβαια η «καταδίωξη» των ανεμβολίαστων.  Τι κι αν αποδεικνύεται με μελέτες και ευρήματα στις χώρες που έχουν κάνει μαζικά εμβολιασμούς ότι η μετάλλαξη Δέλτα κτυπά σχεδόν το ίδιο εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και το κυριότερο ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη δεν είναι σε καμία περίπτωση θανατηφόρα ή για να είμαστε ακριβείς δεν είναι περισσότερο θανατηφόρα από την απλή γρίπη, όπως οι προηγούμενες, ουδείς δείχνει να το λαμβάνει υπ΄όψιν στην Ελλάδα.  Απλά ακούμε τον Ν.Σύψα να λέει ότι «μεταδίδεται στον δρόμο που περπατάμε χωρίς μάσκα» χωρίς να νιώθει την ανάγκη κανείς κυβερνητικός ή άλλος αρμόδιος «να τον μαζέψει».  Στην Βρετανία πλέον ο κορωνοϊός χαρακτηρίζεται επίσημα ως εποχική γρίπη και στην Ελλάδα ετοιμάζουν νέο lockdown για να έχουν ρόλο οι «ειδικοί» που κατέστρεψαν την κοινωνία και την οικονομία και να διατηρεί η κυβέρνηση στους ηλικιωμένους, την αίσθηση ότι «από αυτήν κρέμεται η ζωή τους».  

Όλα αυτά ενώ η Έκθεση του υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου που αποκάλυψε το pronews.gr αποδεικνύει ότι η θνητότητα της «μετάλλαξης Δ» στους νέους είναι αμελητέα και παραμένει πολύ μικρή σε όλες τις ηλικίες και σίγουρα όχι μεγαλύτερη από την απλή γρίπη.   Συγκεκριμένα τα στοιχεία για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου - 21 Ιουνίου 2021πoυ έδωσε στη δημοσιότητα σε έκθεσή του το υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και δείχνουν ότι η «μετάλλαξη Δ» παρουσιάζει πάνω-κάτω τις ίδιες ιδιότητες με τον «ορίτζιναλ» κορωνοϊό, τουλάχιστον όσον αφορά το ποιες ηλικιακές ομάδες κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά.   Συγκεκριμένα για τους ανεμβολίαστους κάτω των 50 ετών, η θνητότητα ήταν 0,01%, καθώς από τους 52,846 που κόλλησαν πέθαναν οι 6.   Όσοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι (3.689) και κόλλησαν, δεν πέθανε κανείς, ενώ από τους 9.850 που είχαν κάνει την πρώτη δόση πέθαναν οι 2.   Συνολικά 8 άτομα κάτω των 50 ετών είχαν πεθάνει στη Βρετανία μέχρι τις 21 Ιουνίου από αυτή τη μετάλλαξη, από τους 82.458 που την έχουν κολλήσει. Δηλαδή θνητότητα... 0,009%  Όσον αφορά τους άνω των 50 όπως και στις υπόλοιπες «ποικιλίες» του κορωνοϊού, πράγματι ο ιός ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος και θανατηφόρος.  Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία από τις συνολικά 9.571 περιπτώσεις έχουν πεθάνει οι 109. Δηλαδή θνητότητα 1,1% επίπεδο απλής γρίπης.  Από αυτές τις 9571 περιπτώσεις οι 976 ήταν ανεμβολίαστοι. Από αυτούς πέθαναν οι 38 δηλαδή ποσοστό 3,8%.   Από τα βρετανικά στοιχεία μπορούμε να συμπεράνουμε πως η μετάλλαξη Δέλτα έχει τις ίδιες ιδιότητες με τις υπόλοιπες παραλλαγές του κορωνοϊού και χτυπά τους μεγαλύτερους σε ηλικία και πως μάλλον δεν θα χρειαστεί να «προσευχηθούμε για τα παιδιά μας», όπως λέει η κυβέρνηση τρομολαγνικά.  Μια κυβέρνηση που άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει το παγκόσμιο βραβείο παραπληροφόρησης και να γίνει η περίπτωσή της μάθημα στην πολιτική επιστήμη για το «Πώς να καταστρέψετε μια θετική δημόσια εικόνα με όλα τα ΜΜΕ υπό τον έλεγχό σας».  Η εικόνα της κυβέρνησης σήμερα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της, έχοντας σχηματίσει ένα «μπετόν» ανεμβολίαστων πολιτών της τάξης του 35-40% επί του συνολικού ποσοστού των ψηφοφόρων απέναντί της, των οποίων ψηφοφόρων η μεγάλη πλειοψηφία βρίσκεται στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ. Αν δούμε τις περιοχές με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και τα συγκρίνουμε με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2019 θα δούμε ότι η ΝΔ εκεί κέρδισε κατά κράτος:  Δήμοι όπως η Φλώρινα, η Ξάνθη, Φωκίδα, Σέρρες, Δράμα, οι Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας, Ημαθίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κιλκίς, Εύβοιας, Λάρισας, Λακωνίας, Πιερίας, Πέλλας, Φθιώτιδας, Έβρου, Λέσβου, Καβάλας, Σάμου, Αρκαδία, Καβάλα κλπ. είναι οι περιοχές όπου οι ψηφοφόροι τους είχαν δώσει την νίκη στη ΝΔ το 2019 αλλά τώρα στέκονται απέναντί της, κυρίως σε πολιτικό επίπεδο. Άρα το εμβόλιο θα φέρει και πολιτικές εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive