Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ζουμε σε ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ καθεστώς; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΑΖΙΣΤΕΣ! "Πάνε μέσα πελάτες και ιδιοκτήτη οικογενειακής ταβέρνας".Συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 10/7/21 σε οικογενειακή ταβέρνα στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης. ΒΙΝΤΕΟ ΑΙΣΧΟΥΣ.

ΠΑΝΟΠΛΟΙ Άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν σε μαγαζί και ξεκίνησαν να κάνουν συλλήψεις ΚΑΙ πελατών με τη δικαιολογία της μη τήρησης των περιοριστικών μέτρων. 
Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης, πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν, ισχυριζόμενοι ότι όλα ήταν νόμιμα όταν εισέβαλε η αστυνομία. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ>>
Κουκουλοφόροι της ελληνικής αστυνομίας του Άφταιχτου Ρώγα... του Χρυσοχουντίδη και του Κρητικού καταναλωτή ντόνατς.... συλλαμβάνουν, όπως βλέπετε, φιλήσυχους πολίτες άνευ λόγου και αιτίας...Από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας....γράφει στο βιντεο ο κ. Dimis Kanakis

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ! - 5:01
    https://newtube.app/fake_pandemic/G3ugQPw?fbclid=IwAR0_fdT_qemPLPnQ3pcN2uFaR_cXiacjoJ5fv1tpOLjZSEjeeIo0rawp7iE

    https://newtube.app/fake_pandemic/7hajgzX
    Ο ΤΣΑΡΛΥ ΓΟΥΟΡΝΤ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΕΡΠΕΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ, ΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive