Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Nέα εβδομάδα, νέες απειλές προς τους Έλληνες από την “πολύχρωμη” Παγώνη: «Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά» – Απειλούν με νέα φυλάκιση των πολιτών

Προειδοποίηση για τέταρτο κύμα κορονοϊού και  νέα καραντίνα από την Ματίνα Παγώνη. 

«Θα πάμε σε 4ο κύμα και σε νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60, ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά...

Όπως ανέφερε αυτή την στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου – 80% αρχές Σεπτεμβρίου, γι αυτό πρέπει να τρέξουν οι εμβολιασμοί. Τόνισε δε πως ειδικότερα πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν.
Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Όσο για τις εικόνες συνωστισμού στα κορονοπάρτι που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες δήλωσε πως υπάρχει φόβος για 4ο κύμα αν συνεχιστούν αυτά τα πάρτι και το καλοκαίρι.

Τέλος υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

3 σχόλια:

  1. Αντε γαμηθειτε ρε,που θα μας πειτε οτι δεν θα παμε πουθενα.αλητες!!!φασιστες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ——————–Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν—————-

    Οι φόβοι που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για μήνες ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο Covid-19, θα μπορούσαν
    να εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και να τη μεταφέρουν σε μη εμβολιασμένα άτομα και επίσης να είναι υπέρ-διασκορπιστές ιών, επιβεβαιώνονται τώρα σε tweets από τον εφευρέτη εμβολίων mRNA, Luigi Warren .
    Ο Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!
    .
    https://capnews.me/%ce%bf-luigi-warren-%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-mrna-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5/

    .————————————-
    https://twitter.com/luigi_warren/status/1397670844126531585
    .

    Incidentally, a more credible idea than “vaccine-induced spike shedding causing disease in bystanders” is that some vaccine recipients transiently become virus superspreaders owing to lymphocytopenia, ADE or the fact the vaccines only express a subset of viral antigens. https://twitter.com/luigi_warren/s
    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΩ
    ΣΕ tweet του Warren από τις 26 Μαΐου 2021, το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει εδώ, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο ως στιγμιότυπο οθόνης, λέει:
    «Παρεμπιπτόντως, μια πιο αξιόπιστη ιδέα από την«αιχμηρή αποβολή που προκαλείται από το εμβόλιο η οποία προκαλεί ασθένειες σε όσους έρθουν σε επαφή»είναι ότι ορισμένοι λήπτες εμβολίων, λόγω λεμφοκυτταροπενίας (έλλειψη λευκών αιμοσφαιρίων), ADE (αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση που ενθαρρύνουν τον ιό να εξαπλωθεί και να πολλαπλασιάστε) ή το γεγονός ότι τα εμβόλια εκφράζουν μόνο ένα υποσύνολο ιογενών αντιγόνων (εμφανίζονται οι γενετικές πληροφορίες ενός γονιδίου ή μιας τομής του DNA) προσωρινά γίνονται υπερ-διαδωτές ιών. (Οι ανησυχητικοί αριθμοί περιπτώσεων για εμβόλια mRNA απαιτούν επείγουσα δράση! )»

    .
    Ο Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!
    Ένα από αυτά διαγράφηκε από το Twitter επειδή υποτίθεται πως παραβίασε τους ισχύοντες κανόνες της πλατφόρμας. Οι λογοκριτές δεν πρέπει να έχουν καταλάβει ποιος είναι ο Luigi Warren. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, ο Γουόρεν έγραψε στις 26 Μαΐου 2021, πιθανότατα ως απάντηση στις συζητήσεις για την «διασπορά εμβολίων»:
    .
    «Νομίζω ότι η ιδέα της διασποράς σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και όχι τον ιό. Και είναι σίγουρα αλήθεια ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με mRNA εκκρίνουν την πρωτεΐνη. Ωστόσο, σε τόσο μικρές ποσότητες που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια / αδιαθεσία σε άλλους.»

    .
    Τα εμβολιασμένα γονίδια-άτομα(Gene vaccinated) εκκρίνουν την πρωτεΐνη
    .
    Ο Luigi Warren είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα εμβόλια γονιδίων COVID-19, όπως το Moderna. Αυτό που αρχικά είχε απορριφθεί ως “θεωρία συνωμοσίας”, το επιβεβαίωσε τώρα σε διάφορα tweets.

    https://gab.com/luigi_warren

    .
    Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ……..
    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ'' ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ....PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ''ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!

    http://orthologika.blogspot.com/2021/06/540-6-exus-project-stamina-hn.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive