Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Στην ίδια πτέρυγα με τον Φουρθιώτη και τον Κουτσολιούτσο της Folli follie ο φονιάς των Γλυκών νερών! Σε κελί ασφαλείας ο 33χρονος πιλότος που άφησε άφωνο το πανελλήνιο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση για την ποινική του μεταχείριση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που ολοκλήρωσε την απολογία του θα λάβει ο εισαγγελέας και ο 32χρονος πιλότος αναμένεται να οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, δηλαδή σε ένα πιο… ασφαλές περιβάλλον.   Η συγκεκριμένη πτέρυγα θεωρείται ασφαλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί κρατείται ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και ο  Δημήτρης Κουτσολιούτσος του σκανδάλου της Folli Follie.  Ο 33χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.  Αυτή την ώρα μελετά ο εισαγγελέας τη δικογραφία και στη συνέχεια θα προσέλθει ενώπιόν του ο κατηγορούμενος. Ακολούθως, ανακριτής και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση για την ποινική του μεταχείριση θα λάβει ο εισαγγελέας και ο 32χρονος πιλότος αναμένεται να οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.   Η συγκεκριμένη πτέρυγα θεωρείται ασφαλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί κρατείται ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και ο  Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Follie Folli.  Εν τω μεταξύ, ο ένας εκ των συνηγόρων του 32χρονου πιλότου παραιτήθηκε το πρωί, κάτι που – σύμφωνα με τον έτερο συνήγορο – ήταν επιλογή του ίδιου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.  Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 32χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς ο πιλότος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.  Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όταν ο 32χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή»!  Ο 32χρονος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.  Την ίδια ώρα, ερευνάται ακόμα αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο να ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο στο σπίτι την ώρα του φόνου έχει αποκλειστεί. Ωστόσο, ερευνάται, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, για το οποίο υπήρξαν προστριβές.  Σύμφωνα με το LIVE NEWS, το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν… οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive