Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΙΚ ΤΟΥ.. (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ αλλά για μια ακόμα φορά, οι υπόλοιποι ηγέτες του έδειξαν πόσο… γραμμένο τον έχουν. Ο πρωθυπουργός μας στην “ομαδική” φωτογραφία που περιλαμβάνει όλους τους μετέχοντες, βρίσκεται πίσω πίσω... σε μια ακρούλα...

(την αριστερή αν προσπαθείτε να τον εντοπίσετε), την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φιγουράρει στην πρώτη σειρά της διάταξης!

Όσο για τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο; Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές “ο πάγος έσπασε” και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τους την ένταση του 2020, παρά τις πολύ σημαντικές διαφορές, που υπάρχουν.
Βέβαια, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το άγχος του Κούλη είναι εμφανέστατο στο πρόσωπό του, αφού για μια ακόμα φορά ο “γουρλωμάτης” ξύπνησε μέσα του. Οι εικόνες του πρωθυπουργού με τα γουρλωμένα μάτια, το χαζό χαμόγελο και τα δεμένα χέρια σαν τον μαθητή που έκανε αταξία, μπροστά στον αγέρωχο Ερντογάν, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive