Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Μετά την  Astra Zeneca, οδεύει για…βρούβες ΚΑΙ το…ιερό μπόλι της Johnson & Johnson! Το γεγονός, ότι μια παρτίδα του συγκεκριμένου εμβολίου βρέθηκε επιμολυσμένη με κάποιον άλλον  λοιμογόνο παράγοντα, (ιός ή βακτήριο δεν έχει σημασία) είναι το λιγότερο. Το εγκληματικό για τα ανθρώπινα πειραματόζωα (συγγνώμη, για τις ανθρώπινες κοινότητες, ήθελα να πω) είναι ότι ΚΑΙ τα εμβόλια της Johnson & Johnson, έχουν εμφανίσει ουκ ολίγες περιπτώσεις.... θρομβοεμβολων, ως μία εκ των παρενεργειών τους. Αλλά μην άγχεστε! Όχι πια…δάκρυα για τις παράπλευρες απώλειες διότι ΑΥΤΕΣ εξελίσσουν την επιστημονική γνώση! Στον βωμό της οποίας, ουδόλως χωρούν συναισθηματισμοί, όταν μάλιστα πρόκειται για την ανθρώπινη πρόοδο! 

Τουναντίον, τα ονόματα των εκλιπόντων θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της Ιατρικής διότι η θυσία τους θα ανοίξει νέες οδούς, θα γίνει δηλαδή ρηξικέλευθη! Ακριβώς, όπως εκείνοι που χάθηκαν από τα…κελεύσματα του ΝΑΤΟ, κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών στην Σερβία και στο Ιράκ διότι θυσιάστηκαν για το μεγαλείο της δημοκρατίας, καθώς και για την εξάλειψη των όπλων μαζικής καταστροφής. Το γεγονός, ότι ούτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατία εφηρμόσθη ποτέ, ούτε όπλα μαζικής καταστροφής βρέθηκαν ποτέ, δεν μειώνει σε καμία περίπτωση το μέγεθος της θυσίας των… 
Ας ξαναγυρίσουμε όμως στο σήμερα. Από τα τέλη Μαρτίου υφίσταται μελέτη, σύμφωνα με την οποίαν η νόσος του κοβιντ 19 είναι ασθένεια περισσότερο αγγειακή και λιγότερο αναπνευστική διότι η πρωτεΐνη ακίδα προκαλεί βλάβες στα ενδοθήλια των αγγείων του οργανισμού, ακριβώς όπως αποδεικνύεται πλέον κατάφωρα, από τις παρενέργειες των διαβόητων εμβολίων Astra Zeneca και Johnson & Johnson. Ειρήσθω εν παροδω, η συχνότητα των εν λόγω παρενεργειών, ποσώς είναι μία στο 1.000.000 αλλά απείρως μεγαλύτερη, απλά τα συγκεκριμένα θρομβοεμβολικα περιστατικά (εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια κ.α.) είτε δεν καταγράφονται, είτε δεν προβάλλονται από τα…καλοταϊσμένα από την Κυβέρνηση media! 
Το λοιπόν, σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη είχε απαγορεύσει το εμβόλιο της  Astra Zeneca και ο…τρωγλοδύτης των αξιών του Ελληνισμού, (αναφέρομαι στον παριστάνοντα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος) μόλις προψες έκανε…ισχυρή σύσταση στο… ποίμνιο του (τουτέστιν, σε εμάς τα γιδοπρόβατα) να μην κάνουν το εμβόλιο της Astra οι κάτω των 60 ετών, μήπως και δουν… άστρα! Με αλλά λόγια, ο εν λόγω ατζέντης των φαρμακευτικών εταιρειών ανερυθρίαστα έστελνε τόσον καιρό κόσμο στα θυμαρακια και αντί να… αποδημήσει εις Κύριον, ιδία βουλήσει, (αυτό όμως θέλει τσίπα) αντ' αυτου, ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Έκανε δε σύσταση και ουχί απαγόρευση για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, για να αποκλείσει το ενδεχόμενο σε οιονδήποτε να κινηθεί νομικά και δεύτερον, ούτως ώστε να μπορεί να προβεί σε… ευγενική χορηγία, κάνοντας δωράκια-δοσεις εμβολίων σε συναδέλφους του, μαφιόζους ηγέτες άλλων κρατών-παρίες, όπως είναι η Αλβανία και τα Σκόπια! 
Άλλωστε, είμαστε πλέον, ουνα φάτσα, ουνα ράτσα! Δυστυχώς, όχι πια με τους Ιταλούς αλλά με τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς, τους Μαλτέζους και τους αδερφούς μας Κυπρίους. Τί το κοινό έχουμε;; Οι κρατικές μας οντότητες είναι πρωταθλήτριες στην διαφθορά και στην διάλυση του δημοσίου τομέα! Αντί να γεμίζουν με χρήματα τα δημόσια ταμεία, γεμίζουν οι φορολογικοί παράδεισοι, στους οποίους φοροδιαφεύγουν οι ντόπιοι ολιγάρχες! ΤΟΥΤΟ ήταν και είναι, το Ελληνικό κράτος της κομματοκρατίας! Ένα κράτος-παρίας! Ένα ανθελληνικό κράτος-πολέμιος του Ελληνικού Έθνους! Ο δε Έλλην πολίτης ελέγχεται πλήρως, μένοντας κατεσταλμένος με…δόσεις! Όπως στην περίοδο των μνημονίων, έτσι και τώρα με την πανδημια, ο Έλληνας μαθαίνει να κάνει τις δόσεις του! 
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive