Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Φρικιαστικό! Αυτό θέλουν να βάλουμε μέσα μας!!! Τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;;; ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη Επανεκκίνηση στο στομάχι του λαού…Ψάρια κατασκευασμένα σε εργαστήριο με τις εικόνες να προκαλούν αποτροπιασμό!Στόχος η κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης για κρέας και θαλασσινά χωρίς να διακυβεύονται οι… κλιματικοί στόχοι (μείωση… εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κτλ.), δήλωσε η Elaine Siu, διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Good Food Institute (GFI) Ασία-Ειρηνικός.

Όπως αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει βγει μπροστά τόσο για τα εμβόλια μέχρι και την διατροφή, η οποία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας πρέπει να αλλάξει, η καλλιέργεια ψαριών σε ένα εργαστήριο μπορεί να γίνει σε ελάχιστο χρόνο, λιγότερο από αυτόν που απαιτείται για την κανονική παραγωγή ψαριών, δήλωσε η Carrie Chan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Avant, εταιρεία κατασκευής κρεάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Τα περισσότερα ψάρια εκτροφής χρειάζονται από ένα έως δύο χρόνια για να αναπτυχθούν, ανάλογα με το είδος, ενώ τα άγρια ​​ψάρια χρειάζονται περισσότερο χρόνο, είπε στο Ίδρυμα Thomson Reuters.

Η Avant καλλιέργησε περίπου 10 φιλέτα σε περίπου δύο μήνες. Για να φτιάξει τα φιλέτα, η εταιρεία έβαλε κύτταρα από μία σφυρίδα σε έναν βιοαντιδραστήρα και τα τάιζε γλυκόζη, μέταλλα, αμινοξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες – σαν την παρασκευή μπύρας ή γιαουρτιού, δήλωσε ο συνιδρυτής και επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Avant, Mario Chin.

Οι εικόνες είναι αποτροπιαστικές, αλλά οι ιθύνοντες ισχυρίζονται πως έτσι τα ψάρια θα είναι… απαλλαγμένα από παράσιτα και βλαβερές ουσίες.

Αυτά θα τρώμε;; Το έχει υπόψη το βίντεο αυτό ο πρωθυπουργός;;;

Prev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive