Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τζανάκης για εμβόλια: «Έρχεται η σειρά αυτών που το σκέφτονται. Σε λίγο θα πιάσουμε αυτούς που δεν θέλουν». Θα σούλεγα ΤΙ θα πιάσεις λαμόγιο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης. Ο ίδιος πογράμμισε ότι έχοντας φτάσει κοντά στο 50% του πληθυσμού, αρχίζει να υπάρχει μεγαλύτερος προβληματισμός.  «Υπάρχει ένα πισωγύρισμα σε όλα τα εμβόλια.... Μετά το 50% θέλω να δω την προθυμία να εμβολιαστούμε και άρχισε να πέφτει το ποσοστό. Έχουν εμβολιαστεί οι πρόθυμοι κι έρχεται η σειρά αυτών που το σκέφτονται. Σε λίγο θα πιάσουμε αυτούς που δεν θέλουν. Η εικόνα που παρατηρούμε είναι ότι στο AstraZeneca έχουμε καθυστερήσεις. Όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση και δεν είχαν παρενέργειες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τη δεύτερη» είπε μιλώντας στο MEGA.   Εμβόλιο AstraZeneca: Πολύ πιθανό σενάριο η τρίτη δόση Για την πιθανότητα να προκληθεί κάποιο αυτοάνοσο νόσημα μετά τον εμβολιασμό ο κ. Τζανάκης είπε: «Για κάθε ίωση και λοίμωξη υπάρχουν θεωρίες για αυτοάνοσους μηχανισμούς στον άνθρωπο που κάποια στιγμή ίσως συνδέονται με νόσηση. Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο, δεν είναι αποδεδειγμένο».  «Γίνονται μελέτες στους ανθρώπους που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές. Συζητάται να συγκεντρωθούν όλοι και να παρατηρηθεί τι κάνουν από πλευράς ανοσίας αυτή τη στιγμή. Να παρατηρήσουμε πώς αρρωσταίνουν» είπε για το ενδεχόμενο να χρειάζεται και τρίτη δόση. «Είναι τελείως διαφορετικές ιώσεις. Φέτος δεν εμφανίστηκε το στέλεχος της γρίπης λόγω των μέτρων. Δεν είναι καθόλου κακό, αν τυχόν ο κορονοϊός καταστεί ενδημικός, κάποιες ομάδες να εμβολιάζονται, όπως και με τη γρίπη. Αυτό είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό» τόνισε.  «Έρχονται άνθρωποι που έχουν νοσήσει το έχουν περάσει εύκολα και εμφανίζουν παθολογεία στον πνεύμονα. Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να περάσουμε ακόμα και ασυμπτωματικά τη νόσο αυτή», πρόσθεσε.

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ .

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ


    Horrifying study reveals mRNA vaccine nanoparticles are circulated throughout the entire body: Brain, heart, liver, ovaries, testes and more.
    .
    Τρομακτική μελέτη αποκαλύπτει ότι τα νανοσωματίδια εμβολίου mRNA κυκλοφορούν σε ολόκληρο το σώμα: εγκέφαλος, καρδιά, ήπαρ, ωοθήκες, όρχεις και άλλα.

    Εν ολίγοις, το συμπέρασμα είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο λάθος . Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Είδαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο στόχο. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα, η ίδια, ήταν μια τοξίνη και ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη, και σε μερικούς ανθρώπους αυτό κυκλοφορεί. Και όταν αυτό συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, ειδικά με το καρδιαγγειακό σύστημα. Δεν έχω χρόνο, αλλά πολλές άλλες νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια εκεί για αυτό το εμβόλιο. Για παράδειγμα, με τη συσσώρευση στις ωοθήκες, μία από τις ερωτήσεις μου είναι, «θα καταστήσουμε τους νέους στείρους, μερικοί από αυτούς άγονους;» Λοιπόν, θα σταματήσω εκεί.

    Ο Δρ Bridle λέει τώρα ακριβώς αυτό που έχω πει, φυσικά. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι η τοξίνη και είναι αυτό που προκαλεί θρόμβους αίματος και θανάτους.
    ..
    Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα mRNA LNPs κατανέμονται σε όλο το σώμα, ακόμη και επηρεάζουν τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα σε εκείνους που λαμβάνουν εμβόλιο mRNA. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τη μάζα των NLPs (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκαν σε κάθε όργανο μετά τον εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήστε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια.
    .
    https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.htmI


    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PROFESSOR BRIDLE : ‘’WE HAVE DONE A MISTAKE !!! THE SPIKE PROTEIN IS BY ITSELF TOXIC AND DENGEROUS FOR THE PEOPLE “

    https://www.francesoir.fr/societe-sante/nous-avons-fait-une-erreur-la-proteine-spike-est-elle-meme-toxique-et-dangereuse-pour
    (VIDEO IN ENGLISH)

    "Η πρωτεΐνη Spike είναι από μόνη της τοξική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο", λέει ο Pr Bridle

    .

    PDF
    https://alschner-klartext.b-cdn.net/wp-content/uploads/2021/05/Study.pdf

    --------

    Dr. Damian Wojcik: Οι ασθενεις μου δεν ειναι εργαστηριακοι αρουραιοι για να θυσιαστουν σε ενα παγκοσμιο εμβολιαστικο πειραμα.
    .
    https://www.brighteon.com/0a8b449b-5ea3-4618-835e-882eb075e9ca

    .

    OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ................


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα να με πιασεις τζανακη.φασιστες αρχιτρομοκρατες.μαλλον φοβαστε μηπως παει χαμενη η εκδουλευση σας στην νεα ταξη.φοβαστε μηπως σας μεινουν τα εμβολια και πως θα απολογηθειτε μετα στα αφεντικα σας,οτι δεν κανατε καλη δουλεια.να σας συντριψει Ο Χριστος ως σκευη κεραμεως.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρεπεσται κυριε Τζανακη να προτρεπεται να εμβολιαστει ο κοσμος οταν στην ερωτηση των μακροχρονιων συνεπειων απο τον εμβολιασμο να απανταται <>
    Που θα το δειτε κυριε Τζανακη στους εμβολιασμενους πειραματοζωα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive