Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΝΕΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτιμά ότι πρέπει να στραφούν οι έρευνες στο σπίτι στη Σούδα. Θεωρεί ότι μπορεί να υπήρχε συνεργός “έξω από το σπίτι” στα Γλυκά Νερά. Την πεποίθησή του ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προσχεδιασμένο... από τον δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εξέφρασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, σημειώνοντας παράλληλα ότι η διαδικασία ενοικίασης του σπιτιού Σούδα μπορεί να κρύβει σημαντικές πληροφορίες. Επιπλέον, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι πρέπει να διερευνηθεί η ύπαρξη και ηθικού αυτουργού “έξω από το σπίτι”.

Υπάρχει συνεργός;

Το σπίτι στη Σούδα
Ως προς το ταξίδι του ζευγαριού στην Κρήτη, προκειμένου να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα, στο διάστημα κοντά στις 10 Απριλίου, ο κ. Κατερινόπουλος επιμένει ότι πρέπει να διερευνηθεί και επικεντρώνεται σε ένα ακόμη πρόσωπο που ταξίδεψε μαζί τους.

“Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι”, σχολίασε όλο νόημα.

Ο ίδιος φαίνεται πεπεισμένος για την ύπαρξη κάποιου συνεργού, πιθανόν εκτός της μεζονέτας. “Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA:

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΌΛΑ!
ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ και την εκπομπή του Στ.Χίου “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” καθώς και την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive