Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΕΧΕ Κωστάκη, .. δαγκώνει. Μαρία Σάκκαρη-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Την πρώτη του φωτογραφία με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram o Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.... «Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros. Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην προσπάθεια της στο γκραν σλαμ του Παρισιού. Δείτε τη φωτογραφία:

2 σχόλια:

  1. Μαρια ,αφου εκατσες στον Μητσοτακη την εβαψες.Λιγη μονο απο την καταρα της οικογενειας του να εχει κληρονομησει ξεχνα και διακρισεις και πρωταθλητισμο.Αν σε "εμβολιασε" κιολας να προσεχεις και την υγεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η Ο ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive