Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Μήπως να φτιάξετε και ένα τοτέμ σε σχήμα σύριγγας και να γυρίζετε γύρω γύρω χορεύοντας το χορό της ανόσου «αγέλης»; Της Ντορέτας Πέππα

Είναι κάποιοι εμβολιασμένοι –κι όχι λίγοι- που έχουν καταντήσει σαν τους φανατικούς χριστιανούς, σαν τις «Νύμφες του Ιησού», που σε κυνηγάνε απο πίσω να πας με το ζόρι να… εξομολογηθείς και να κοινωνήσεις! Έτσι κι αυτοί, οι συγκεκριμένοι εμβολιασμένοι, προσπαθούν να σε εξαναγκάσουν να πας να εμβολιαστείς, θες δε θες, αναπαράγοντας… σε ρυθμό εξάψαλμου το «κήρυγμα» των αρχιερέων «ποιμένων τους» (λοιμοξιωλόγων, πολιτικών , ΜΜέδων του σιναφιού κ.ά.) ! Κι αν επιμένεις να λες πως δε θα το κάνεις το εμβόλιο, τότε, εσένα τον συνειδησιακώς «ανεμβολίαστο», σε βλέπουν όπως βλέπουν οι χριστιανοί τον…Αντίχριστο! Ή και χειρότερα! Εντάξει, η ανθρωπότητα, στο διάβα της Ιστορίας, έχει περάσει από πολλές γελοιότητες –όπως τότε, που οι Κομμουνιστές είχαν κάνει θρησκεία τη μούμια του Λένιν και την προσκυνούσαν- αλλά να κάνεις θρησκεία σου το… εμβόλιο, ε, αυτό τα ξεπερνάει όλα! Ρε, πάτε καλά; Μήπως να φτιάξετε και ένα τοτέμ σε σχήμα σύριγγας και να γυρίζετε γύρω γύρω χορεύοντας το χορό της ανόσου «αγέλης»;;;; Για κει το πάτε, εσείς οι θιασώτες των εμβολίων, οι «πιστοί» της… «αγέλης»!

1 σχόλιο:

  1. Ντορέτα,
    εκφράζεις την νόηση που θα περίμενα
    απο τις Ελληνίδες αλλα δυστυχώς απλά,
    απουσιάζει. Χαίρομαι που δεν χάθηκε,
    γιατί ΕΣΥ γράφεις αυτό το κείμενο.
    Υπάρχει ελπίδα.
    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive