Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολαϊν σπάει τη σιωπή του και μιλά πρώτη φορά για την άγρια δολοφονία της κόρης του. ΦΩΤΟ

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις του πάτερα της άτυχης Καρολάιν, η οποία πριν από 41 ημέρες βρήκε φρικτό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο. Την ώρα που ο 32χρονος πιλότος οδηγείται ενώπιον του ανακριτή, ο Ντέιβιντ Κράουτς σοκάρει με τα πρώτα του λόγια στη Βρετανική Daily Mail....

O 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς και η σύζυγος του, Σούζαν, ήταν πολύ περήφανοι για την κόρη τους Κάρολαϊν, «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής». Το ζευγάρι – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – δυσκολεύεται να διαχειριστεί όχι μόνο το πένθος, αλλά και τη φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ολόκληρες μέρες τους εξαπατούσε – μαζί με το σύνολο της κοινωνίας – παριστάνοντας το θύμα μιας βίαιης ληστείας με τραγική κατάληξη.

Οι Κράουτς, όπως επισημαίνει στην Daily Mail ο 78χρονος πατέρας της Κάρολαϊν, έχουν μια «αποστολή» που τους κρατά συγκεντρωμένους, και αυτή αφορά τη μοίρα της εγγονής τους, Λυδίας. «Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o Ντέιβιντ Κράουτς.

O τραγικός πατέρας μίλησε και για τα παιδικά χρόνια της Κάρολαϊν, περιγράφοντας ένα κοριτσάκι ιδιαίτερα δραστήριο και χαρισματικό. «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο Ντέιβιντ Κράουτς. Αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών». Η Κάρολαϊν είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Τέλος. ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε στην αγάπη της Κάρολαϊν για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεση της στις ξένες γλώσσες, καθώς εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Γαλλικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive