Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Με τόσους πούστηδες στο Μαξίμου & στο Υ.Σ. τι περιμένεις; Ήταν ΒΕΒΑΙΟ!!! Η Ελλάδα συνυπογράφει την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας επειδή ψήφισε νόμο που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

Αλέξης Πατέλης: «Η κυβέρνηση έχει τρεις τουλάχιστον ανοιχτά ομοφυλόφιλους σε θέσεις κυβερνητικές». 
Η Ελλάδα συνυπογράφει την κοινή δήλωση των χωρών που ζητούν δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον νόμο της Ουγγαρίας που απαγορεύει τον γάμο ομοφυλόφιλων....
  «Η Ελλάδα μετά τις ανεπαρκείς εξηγήσεις της Ουγγαρίας στο χθεσινό συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων συνυπογράφει την κοινή δήλωση των χωρών που ζητούν δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον νόμο που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.  «Η ξεκάθαρη θέση που πήραμε στο χθεσινό συμβούλιο σήμερα αποτυπώνεται και στην συνυπογραφή της σχετικής κοινής δήλωσης».  Υπενθυμίζεται πως η Ουγγαρία υιοθέτησε νόμο που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους.

3 σχόλια:

  1. Ποιά Ελλάδα μωρέ!! Οι 300 το λένε.. Εμένα με ρώτησαν αν το υπογράφω;;; Μπράβο στην Ουγγαρία..είναι κράτος σωστό και λογικό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν μπροστα στην καλπη το μονο κριτηριο επιλογης κομματος για πολλους ειναι το χρημα αυτα θα συμβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω σε μία επέμβαση του Υπεραγιου Τριαδικού Θεού σύντομα, για την πλήρη καταστροφή του ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ αμήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive