Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Το σχέδιο τους αποκαλύπτεται! Τα κάνουν όλα για να μας έχουν φοβισμένους και υποταγμένους: «Δεν είναι κακό να μας μείνει για πάντα η συνήθεια της μάσκας»

Αρκετοί πολίτες περιμένουν τη στιγμή που θα πετάξουν οριστικά τις μάσκες, ωστόσο οι «ειδικοί» χαμηλώνουν συνεχώς τη συγκεκριμένη συζήτηση, τονίζοντας πως «δεν είναι κακό να μας μείνει για πάντα αυτή η συνήθεια».Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Αθανάσιος Σκουτέλης, μίλησε σήμερα σε εκπομπή για το θέμα της μάσκας. Εκεί η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ είπε πως θα της… κακοφανεί όταν αρθεί το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και ο ίδιος τόνισε πως αυτού του είδους η εξάρτηση είναι κάτι το πολύ καλό.

«Όντως είναι γεγονός και δεν είναι κακιά συνήθεια να μας μείνει σε μερικούς, ιδίως γιατί η έκθεση σε εξωτερικούς χώρους δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι μας. Συνωστισμός υπάρχει και σε εξωτερικούς χώρους».

Σε άλλο σημείο ο ίδιος «ειδικός» εξήρε τον ρόλο των μασκών και σε ανοσολογικό επίπεδο:

«Για να πειστεί ο κόσμος για την αποτελεσματικότητα της μάσκας, μην ξεχνάμε ότι φέτος εξαφανίστηκαν και η γρίπη και το κοινό κρυολόγημα και αυτά έγιναν μόνο χάριν της χρήσης της μάσκας».


Βεβαίως τη χρήση μάσκας για πάντα, ακόμα και μετά Covid-19 την έχει προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξη του είχε πει πως θα την φοράμε όταν εισερχόμαστε σε νοσοκομεία κτλ, αλλά και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε ερωτηθεί πότε θα βγάλουμε τις μάσκες και είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θα τελειώσουμε την ώρα που δεν θα υπάρχει ούτε ένα κρούσμα. Για να γίνει, όμως, αυτό, έχουμε δρόμο ακόμα».
Να μην ξεχνάμε όμως πως οι «ειδικοί» μας έλεγαν στην αρχή της πανδημίας πως οι μάσκες είναι «επικίνδυνες».

Δείτε βίντεo:



 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive