Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Βρε ΤΙ ζούμε; Παρέμβαση Μητσοτάκη πρός Μητροπολίτη Ιωαννίνων ΚΑΙ στο κήρυγμα της Εκκλησίας: Αυτά θα πεις.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Έχει χαθεί η «μπάλα» για τα καλά… Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην περιοχή. Η συζήτηση περιστράφηκε, εκτός των άλλων, στο το ζήτημα των εμβολιασμών....

   Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, που σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει δυναμικότητα 1.000 εμβολιασμών ανά ημέρα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζει πλέον η Επιχείρηση «Ελευθερία», «είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν».  Σε αυτή την κατεύθυνση, ζήτησε την συνδρομή όλων σε αυτή την προσπάθεια, ενώ αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο για την έως τώρα συνεισφορά του, του ζήτησε να ενθαρρύνει τους πιστούς να εμβολιαστούν από τον άμβωνά του.  

«Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».

3 σχόλια:

  1. Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς στον "πρωθυπουργό" μας; Για την ευφυΐα του μίλησε ο συμμαθητής του δύο φορές χωρίς να διαψευσθεί:https://theflagreport.com/symmathitis-tou-prothypourgou-anarta-vinteo-me-exofrenikous-ischyrismous/
    Για την αξιοπιστία του;"τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά";μόλις χθές η(το) παγώνη(ι)δήλωσε ότι οι εμβολιασμένοι δεν είναι ασφαλείς https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/06/blog-post_108.html.
    "αλλά και απολύτως ασφαλή" ενώ και πάλι μόλις χθές και προχθές δύο από τους γιαλαντζί "ημετέρους" "επιστήμονες" σφάζονταν στα κανάλια για ποιό απ'τα δυό περί ών ο λόγος εμβόλια προκαλεί τις περισσότερες παρενέργειες https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/06/blog-post_320.html
    Πραλλήλως ο...μη χρείαν έχων συστάσεων βασιλακόπουλος δήλωνε με την άνεση αμετανόητου επαγγελματία δολοφόνου ότι γνώριζαν τις επιπλοκές από τον Φεβρουάριο https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/06/astrazeneca_16.html
    Να θαυμάσουμε την διακριτικότητά του συμβουλεύοντας έναν-λέμε τώρα-ιεράρχη τί θα πεί στο κήρυγμά του;Επιστρέφουμε σε εποχές χούντας όπου ο Παπαδόπουλος ήταν όλα σε ένα;Την βαθεία θεολογική του γνώση "να πείτε ότι δεν θέλετε στην εκκλησία κανέναν ανεμβολίαστο" ακριβώς δηλαδή ότι θα έκανε και ο Χριστός επί γής "Υπάγετε εις το πύρ το εξώτερον οι...ανεμβολίαστοι" Δεν γνωρίζει άραγε τον μακροσκελέστατο και δυστυχώς ακόμη ανοιχτό κατάλογο όσων ακολούθησαν τέτοιες "βαθυστόχαστες" συμβουλές και δεν πρόκειται να εκκλησιαστούν ποτέ ξανά;
    Αλλά και από την άλλη; τί....λεβέντης μητροπολίτης;μουγγός πίσω από την μουτσούνα του να κάνει...μόκο ακούγοντας τον πρωθυπουργό να τον συμβουλεύει τί θα πεί στο κήρυγμά του!!! Τί....Παπαφλέσσας αλήθεια!!!
    Ποιός δεν θυμάται την λύσσα όλων αυτών για να μην ανακατεύεται ο μακαριστός Χριστόδουλος αλλά και συνολικά η εκκλησία στην υποτιθέμενη πολιτική ενώ τώρα το αντίστροφο....νά'ναι ευλογημένο.Αμετανόητοι παπάδες-λαπάδες(κατά τον Χριστόδουλο)-ραγιάδες.
    Δεν είδα μόνο στο τέλος αν ο μάξιμος του χάρισε κανένα.....επανωκαλύμμαυχο ώστε την επόμενη φορά να τα πεί απ'ευθείας ο μητσοτάκης από άμβωνος-μην μπαίνει ο ίδιος στον κόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην πατησει κανεις σε αυτην την μητροπολη.ας πανε μονο οι εμβολιασμενοι.ειναι επιλογη και δικαιωμα του καθε ανθρωπου,αν θελει να κανει το εμβολιο ή οχι και οχι του σατανομητσοτακη και της παγκοσμιας σατανοελιτ.ας αφησουν τον οβολο τους σ'αυτη τη μητροπολη μονοι οι μπολιασμενοι.θα του αρεσει του μητροπολιτη;;;;;;2 ενδεχομενα υπαρχουν:1ον) θα τρεξουν να εμβολιαστουν ολοι,επειδη το ειπε ο μητροπολιτης(εδω γελανε),2ον) θα εξαφανιστουν απο τη μητροπολη ολοι οι αντιστασιακοι που θελουν την ελευθερια που μας χαρισε Ο Χριστος.μαλλον το 2ο θα γινει και θα ψαχνουν να δουν που πηγαν τα εσοδα οταν θα ανοιγουν καθε μηνα το παγκαρι,αν τολμησουν και αναφερουν κατι τετοιο τερατωδες απο αμβωνος.Κυριε Ιησου Χριστε ελεησον ημας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τερατωδες δεν ειναι μονο το ιδιο το εμβολιο οσον αφορα την εκ του πονηρου και δολια κατασκευη του,αλλα τερατωδης ειναι και η φασιστικη επιβολη σε κατι το οποιο ειναι ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.ειμαι σιγουρος οτι εχουν κανει και σατανικες τελετες για να προωθηθει αυτο το εμβολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive