Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΥΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ. Της Μαίρης Καρά

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές. Δεδομένης της παράκρουσης που έχει καταλάβει και δικαιολογημένα ίσως την πλειοψηφία των Ελλήνων και λόγω του ότι μέσα στην σπηλιά του Πλάτωνα ίχνος φωτός δεν αγγίζει την... λογική τους, σας απευθύνω με μεγάλη συγκίνηση αυτή την ύστατη παράκλησή μου, με την ελπίδα, πως ίσως μια χαραμάδα φωτός διαπεράσει το απύθμενο σκοτάδι της σκέψης σας, το οποίο κάλυψε ακόμα και αυτό το μάτριξ, μέσα στο οποίο μας αναγκάζουν να ζούμε οι δοσίλογοι πολιτικοί μας.Βρισκόμαστε μπρος στην πιο κρίσιμη στιγμή της ύπαρξής μας απέναντι στον Θεό και στον εαυτό μας και επιβάλλεται να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας σαν άνθρωποι και σαν πολίτες.... Η Κρίση που βιώνουμε τόσο άδικα, δεν είναι Οικονομική, δεν είναι Πολιτική, δεν είναι Κοινωνική. Είναι κρίση υπαρξιακή για τον καθένα μας ξεχωριστά, που μας επιτάσσει βαθειά Αυτοκριτική και επαναπροσδιορισμό των Αξιών της ζωής μας.

Γεννηθήκαμε Έλληνες και από την καταγωγή μας διαθέτουμε πλούσιο εσωτερικό κόσμο με πνευματικά και ψυχικά χαρίσματα. Χρέος μας  είναι να τα τιμούμε και να ενεργούμε με σύνεση, ως υπεύθυνοι πατριώτες στις ανήκουστες εχθρικές επιθέσεις, που δεχόμαστε από τα πολιτικά πειθήνια όργανα των διεθνιστών. Αυτονόητο είναι πως δεν πρέπει να μένουμε απαθείς, αλλά να αντιδρούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, αποδεικνύοντας, πως εκτιμούμε τα εξαιρετικά προνόμια της καταγωγής μας.

Εν προκειμένω αποκαλύπτεται το σκληρό πρόσωπο μιας παγκόσμιας δικτατορίας, που με όλα τα φονικά της όπλα επιδιώκει την μείωση του πληθυσμού της γης. Έχοντας πλήρη γνώση της ψυχολογίας μας σαν Φυλής και της δράσης μας σαν Έθνος, κατάφεραν να μας καθυποτάξουν, με καθοδηγούμενη προπαγάνδα και με το σχέδιό τους χειραγώγησης των μαζών. Πατώντας στα ελαττώματά μας και στις κενοφιλοδοξίες μας, έστρεψαν τεχνηέντως την προσοχή μας στην υπερκατανάλωση περιττών υλικών αγαθών με λαμπερά κίνητρα… κι εμείς σαν αδαείς αλλά επιρρεπείς προς τον υλισμό, πέσαμε στην παγίδα τους. Έτσι τους επιτρέψαμε να μας καθοδηγούν και να μας διαιρούν με ψεύτικα διλήμματα, ώστε να μας κυβερνούν κατά το δοκούν, εξυπηρετώντας τον απώτερο σκοπό τους.       

Με την επιβολή εξοντωτικών μέτρων που μας επέβαλλαν με την υπογραφή τους και στον διαμελισμό της Ελλάδας τα μεταλλαγμένα γενετικά υποπροϊόντα, βεβαιωθήκαμε πως στις φλέβες τους δεν κυλά ούτε ένα γραμμάριο Ελληνικό αίμα. Ούτε διαθέτουν ανθρώπινα συναισθήματα, πόσο μάλλον Ελληνικό D.N.A. Στο ακατοίκητο κεφάλι τους η μόνη σκέψη που χωράει, είναι η χαρά της ανταμοιβής για το σατανάρεστο έργο τους.

Ετσι εξηγείται γιατί αυτά τα ανθρωποειδή καταπατούν τόσο εύκολα το Σύνταγμα και τις Ελληνικές Αξίες. Γι’ αυτό εκτελούν τόσο πρόθυμα τις εντολές των διεστραμμένων αφεντάδων τους. Γιατί ελπίζουν σε μελλοντικούς ονειρικούς παραδείσους… αλλά με την ελπίδα θα μείνουν, γιατί δεν διδάχτηκαν από την Ιστορία, πως την προδοσία πολλοί αγάπησαν, μα κανείς τον προδότη.   

Έτσι εξηγείται το μίσος τους για την Ελλάδα και η βιασύνη για υποχρεωτικό εμβολιασμό! Όπως και οι  ανθελληνικές ενέργειές τους καταστροφής της Οικονομίας και της Χώρας, που μας οδηγούν σταθερά και μελετημένα στην εξόντωσή μας. Έτσι μας έφτασαν στην εσχατιά της υποδούλωσής μας, με σταθερούς συμμάχους τους ξεδιάντροπους δημοσιοκάφρους… αυτά τα διεφθαρμένα ανθρωπάρια που με την αισχρή προπαγάνδα που εκσφενδονίζουν από τα βρωμοκάναλα, μας αποκοιμίζουν…

Τι άλλο θα περιμένουμε να δούμε και να πάθουμε, για να συνειδητοποιήσουμε, πως οι «φιλάνθρωποι» αυτοδιορισμένοι Ηγέτες του πλανήτη, μάς δολοφονούν με όλα τα ιατρικά μέσα που διαθέτουν; Δεν βλέπαμε μήπως πως τόσα χρόνια μας χειραγωγούσαν με έξυπνο τρόπο και με υπνωτικές σταγόνες αποβλάκωσης, για να φτάσουμε στο σημείο να δεχτούμε ως «σωτηρία» μας τα φονικά τεχνολογικά μέσα τους, όπως τα ψευτοτεστ, τα εμβόλια και τις υποχρεωτικές διασωληνώσεις; 

Πότε θα βεβαιωθούμε, πως μας οδηγούν σε εξαφάνισή μας ως Έλληνες αλλά και όλο τον πληθυσμό του πλανήτη ως ανθρώπινο είδος; Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν άψυχα στον δρόμο τα αθώα θύματα των εμβολίων; Κι όχι μόνο όσα λόγω άγνοιας ή βλακείας πείστηκαν και τα έκαναν… αλλά και όλα τα άτομα του περιβάλλοντός τους, που μολύνθηκαν από τα… πειραματόζωα; Τότε δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών θα είναι ανυπολόγιστος και δεν θα έχουν απομείνει ζωντανοί ούτε οι υπάλληλοι της Στατιστικής Υπηρεσίας, για μέτρημά τους.

 

Εννοείται πως ο «πλασμένος» σκόπιμα γενετικός Ιός στα εργαστήρια της Κίνας, δεν θα ξεχωρίζει πολιτικούς από πολίτες, φτωχούς από πλούσιους, καλούς από κακούς, έξυπνους από χαζούς… όλα τα δίποδα θα είναι υποψήφια θύματά του προς αποστολή στον Άρχοντα του Σκότους. ΄Ηδη αναμένουν τις αφύσικες παρενέργειες από τα φονικά εμβόλια. Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα βλέπουμε στο δρόμο άψυχα όντα να σέρνουν το σαρκίο τους και να απειλούν τους ανεμβολίαστους… εικόνες τόσο σοκαριστικές, ώστε θα ξεπερνούν σε τρόμο κι αυτές ακόμα τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ!

Ναι, αυτές τις «διασκεδαστικές» (οποίος σαδισμός!) ταινίες που πρόβαλαν οι Εβραίοι παραγωγοί τους για την ψυχαγωγία μας… προφανώς για να μας βγάλουν την ψυχή πριν την ώρα της. Μας προετοίμαζαν σαφώς για να αρχίσουμε σιγά-σιγά να συνηθίζουμε για τα… μελλούμενα, με τα οποία θα… κοσμούσαν την άδεια ζωή μας. Να συνηθίζουμε στην ιδέα της αβύσσου, ώστε να τα δεχτούμε παθητικά, όταν αυτοί αρχίσουν το γύρισμα της ταινίας της υποδούλωσης των λαών με ζωντανή προβολή. 

Για τον ίδιο λόγο ετοίμασαν και τα φέρετρά μας, αφού ήταν σίγουροι πως το πόπολο μασάει και καταπίνει χωρίς αναπνοή ό,τι του πασάρουν τα εξαγορασμένα κανάλια της διαφθοράς. Αυτά που τόσο πρόθυμα πρόβαλλαν τα σαδιστικά «έργα» τους, εκτελώντας εντολές «άνωθεν». Για όλους ετοίμασαν δυο μέτρα γης… αν θα χωρά φυσικά η γη να σκεπάσει τόσα δις νεκρούς… όσες δηλαδή ψυχές συμφώνησε να παραδώσει ο σχιζοφρενής μπιλάκος στον «έξω από δω» τρισκατάρατο αφεντικό του.

Οι αγορασμένοι πολιτικοί λοιπόν άνοιξαν τους τάφους για τους ανυποψίαστους πολίτες… μα όπως είναι γνωστό: όποιος σκάβει τον τάφο του «άλλου»… πέφτει ο ίδιος μέσα! Δε νομίζετε πως πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στο Έθνος μας – για Κράτος δεν μιλάμε, γιατί δεν υπάρχει – αλλά και απέναντι στον εαυτό μας και στα παιδιά μας; ΄Η μήπως προτιμάμε να φυτοζωούμε στον καταραμένο κόσμο που μας ετοιμάζουν; Αποφασίστε επιτέλους, γιατί ο χρόνος και η υπομονή μας εξαντλήθηκαν.

΄Η ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ Ή ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΄Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive