Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Πέθανε 56χρονη λίγα λεπτά μετά τη 2η δόση του εμβολιασμού με Pfizer

Κατέρρευσε στα επείγοντα του νοσοκομείου – Η περιγραφή της διοικήτριας του νοσοκομείου για τη δραματική προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα που είχε εμφανίσει παρενέργεια μετά την πρώτη δόση. 
Νεκρή είναι μια 56χρονη γυναίκα που εμβολιάσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί... στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της. Η γυναίκα είχε ραντεβού για εμβολιασμό στις 10 το πρωί της Παρασκευής. Δέκα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της κι ενώ βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής, παραπονέθηκε για πόνο «σαν κάψιμο» στον θώρακα και την πλάτη, και κατέρρευσε. Κατέληξε έπειτα από μια ωρα κι ενώ είχαν γίνει προσπάθειες ανάνηψης και τελικά διασωλήνωσης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι πιθανό η γυναίκα να υπέστη καρδιακό επεισόδιο με πνευμονικό οίδημα. Ιατρική ομάδα έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά δυστυχώς, η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive