Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! 50ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ mRNA Moderna

Μια 50χρονη παιδαγωγός και μητέρα δύο παιδιών πέθανε αφού πιέστηκε από τον εργοδότη της να κάνει την ένεση των πειραματικών εμβολίων.
Η κυρία Στέφανι Wasil έλαβε την πρώτη δόση του πειραματικού mRNA Moderna στις 5 Μαρτίου σε ένα τοπικό φαρμακείο CVS, δήλωσε ο κ. Zach Wasil, πρώην σύζυγος και στενός φίλος της. Δεν υπέστη εμφανείς δυσμενείς επιπτώσεις από το πρώτο εμβόλιο. 
Η Στέφανι ήταν ενάντια σε μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις και εμβόλια σε όλη τη λεγόμενη πανδημία. Όμως ο εργοδότης της, Lucia Mar Unified School District, άρχισε να την πιέζει και να «προτείνει έντονα» ότι όλο το προσωπικό έπρεπε να κανει το εμβόλιο.... Επιπλέον, και οι δύο κόρες της Στεφάνι, ηλικίας 21 και 18 ετών, οι γονείς της και αρκετοί φίλοι της έλαβαν τα εμβόλια και όλα φαίνονταν καλά.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ διστακτική για να πάρει το δεύτερο εμβόλιο, η Στέφανι το έκανε στις 2 Απριλίου. Οι δυσμενείς επιπτώσεις ήταν άμεσες και σοβαρές. Ο θάνατος ήταν η συνέχεια της γυναίκας.

2 σχόλια:

  1. Αυτη η πιεση υπαρχει απο πολλους εργοδοτες και θα πρεπει οι εισαγγελεις να κινηθουν ειδαλλως εαν καποιος παρει το νομο στα χερια του η κοινωνια θα πει καλα εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παει ο αντρας της με μια καραμπινα και να τον σκοτωσει τον παλιοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive