Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

37χρονος πολεμικός ανταποκριτής της συριακής κρατικής tv SAMA πέθανε από έμφραγμα μυοκαρδίου μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca!. ΦΩΤΟ

Την Δευτέρα το πρωί πέθανε ο δημοσιογράφος της κρατικής δορυφορικής τηλεόρασης SAMA της Συρίας ο δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής ο 37χρονος Ammar Al-Shebli, ανταποκριτής του Sama στην Raqa, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου..

Στα σχόλια καταγγέλεται από συριακά μέσα και χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβε το εμβόλιο της Astra Zeneca. To The Syrian Tweet ένας μεγάλος φιλοκυβερνητικός λογαριασμός με σχεδόν 50.000 ακόλουθους αναρωτιέται αν ο δημοσιογράφος πέθανε από το εμβόλιο AstraZeneca. Στη συνέχεια χρήστε το επιβεβαιώνουν.Αυτό που διαφαίνεται σίγουρα είναι ότι ο δημοσιογράφος είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca.

Μάλιστα ένας χρήστης γράφει ”το εμβόλιο Corona είναι κακό σε Ιταλία σε όλες τις χώρες Δύσης κι Ευρώπης. Αυτοί μας έδωσαν θανάσιμα εμβόλια. Θέλουμε εμβόλια από Ασία, Κίνα, Ιράν, Ρωσία και Β Κορέα κ.α ”

Άλλος χρήστης γράφει σε σχόλιο στην ανάρτηση του θανάτου του στο fb του sham fm ραδιοφώνου:

”γιατί δεν λέτε μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε
Και δεν θέλετε να αναφέρετε ούτε τα υπόλοιπα άτομα που έπαθαν με το αποτυχημένο εμβόλιο” Άλλος ”Αφού πήρε το εμβόλιο Corona, ο Θεός να τον ελεήσει”..Άλλος ”Κάνει θρόμβους … και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Γιατί διοχετεύουν εμβόλια που κάνουν θρόμβους και εγκεφαλικά επεισόδια;

Xθες το SANA ανέφερε για εμβολιασμούς στο Καμισλί στο κυβερνείο της Hasakah.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive