Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος έκανε ΚΑΙ τις 2 δόσεις εμβολίου. «Φτου ξελεφτερία» Έγραφε στο πρώτο μπόλι. Στο Νοσοκομείο τώρα με COVID. ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εδώ και 8 μέρες, με κορωνοϊό ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, παρά το γεγονός πως είχε κάνει και τις δύο δόσεις κατά κορωνοϊού που ΔΕΝ είχε, αλλά τον απέκτησε ΜΕΤΑ το μπόλιασμά του. Ανοσία τελικά ή ΑΝΟΗΣΙΑ;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη.

Ο κ. Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID – είχε φροντίσει μάλιστα να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instragram με την σημείωση «Φτου ξελεφτερία».

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται με πνευμονία με COVID.

Νωρίτερα η κα Παγώνη είχε δηλώσει πως οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν γενικά! Μάλιστα δήλωσε πως κανένας πλήρως εμβολιασμένος δεν βρίσκεται στην ΜΕΘ, ενώ για να είναι καλυμμένη προσέθεσε ένα «μέχρι τώρα» στα πεταχτά.

Με πληροφορίες από thesstoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive