Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ. 15 χρονών. Του υποκλίνεται όλος ο πλανήτης, αλλά τα ελληνικά κομματικά και μιντιακα μπουρδελα, δεν του κάνουν την τιμή.

Όχι απλώς έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη. Έχει το χαμηλότερο κόστος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, αξίας μόλις 500 ευρώ, και από προχθές συγκαταλέγεται επίσημα, στους έξι στον πλανήτη, που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ !... Ο ίδιος χαρακτηριστηκε η επιτομή της σεμνότητας. Ανέβηκε τρεις φορές στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Είναι μαθητής της Α’ Λυκείου από την Καβάλα, και έχει στο εφηβικό του δωμάτιο ένα ανθρωποειδές ρομπότ, ύψους 1.85 μ. που συνεννοείται σε άπταιστα Αγγλικά.
Στο άκουσμα των επιτευγμάτων του μικρού Δημήτρη ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την χορηγία 10.000 ευρώ για τις σπουδές του και αμέσως μετά στην ίδια κίνηση, την χορηγία 10.000 ευρώ προχώρησε και ο πρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα.
Σε μια τόσο μικρή ηλικία, κατόρθωσε με το προσωπικό του έργο να βάλει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, και να βρίσκεται στην κορυφή, με τους πρώτους έξι.
Ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών. Μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων.
Καμμία βοήθεια απο το ελληνικό Κράτος.
Καμμία βοήθεια απο το ίδρυμα Ωνάση.
Καμμία βοήθεια απο το Σταύρος Νιάρχος.
Κείμενο και δημοσίευση από την : Tsitara Toufasaiou

2 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΠΑΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΓΕ. ΔΕΝ Ε....ΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ ΔΑΦΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΣΤΡΑ ΜΟΥ. ΝΑΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ΤΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΜΠΟΥΤΙΑ , ΣΟΥΡΒΑΙΒΡ, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΥΓΕ ΠΑΛΟΙΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σου ρε ΠΑΠΟΥ Παπου ξερεις γιατι δεν εχει βοηθει το παιδι γιατι ακομα ειναι μικρος και το κυριοτερο Παπου μου δεν ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive