Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ξεπουλάει η Ρουμανία: Κανείς δεν θέλει να εμβολιαστεί - Δίνει 1,17 εκατ. δόσεις της Pfizer στην Δανία! Εκατομμύρια δόσεις εμβολίων έχουν μείνει αδιάθετες. ΦΩΤΟ

Η Ρουμανία συμφώνησε να πουλήσει 1,17 εκατ. δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech στη Δανία, ανακοίνωσε απόψε η Κοπεγχάγη.  Ο λόγος ότι κανείς στην Ρουμανία δεν θέλει να εμβολιαστεί για ευνόητους λόγους και τα εμβόλια είναι κοντά στο όριο της λήξης τους....  «Μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία επειδή η Ρουμανία έχει πολύ χαμηλή εσωτερική ζήτηση όσον αφορά τους εμβολιασμούς και κατά συνέπεια θέλει να πουλήσει τα επιπλέον εμβόλια που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Μάγκνους Χόινικε.  


Μόνο το ένα πέμπτο του πληθυσμού (4,47 εκατομμύρια) έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στην Ρουμανία και η «ζήτηση» πέφτει συνέχεια.  Οι επιφυλάξεις απέναντι στον εμβολιασμό αυξάνονται, αφενός λόγω της δυσπιστίας απέναντι στους κρατικούς θεσμούς και αφετέρου λόγω των συνεχών συμβάντων με παρενέργειες στη χώρα και διεθνώς.   Η Δανία αναμένει ότι τα πρώτα εμβόλια για τον Covid-19 που αγόρασε θα παραδοθούν από τη Ρουμανία εντός της εβδομάδας.  Έτσι στην Ρουμανία που μάλλον διδάσκει Δημοκρατία, δεν υπάρχουν ούτε εκφοβισμοί, ούτε τρομολανγεία, ούτε εξαγορές, ούτε η κυβέρνηση χωρίζει τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα, όπως προσπαθεί να κάνει η εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive