Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! Ιδού οι αποδείξεις: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί placebo εμβόλια

Εάν αποδειχθεί ότι με εικονικά φάρμακα εμβολιάζονται στο Ισραήλ, αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παγκοσμιοποιητές. Εάν αυτά τα νέα είναι αλήθεια, ότι το Ισραήλ εμβολιάζει με εικονικό φάρμακο COVID... και έχει τροποποιήσει τις δοκιμές PCR για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι εμβολιασμοί λειτουργούν, τότε αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παγκοσμιοποιητές που εμπλέκονται στους αδίστακτους, μαζικούς θανάτους και τις πιο σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού, όχι σε αντίθεση με την εγκληματική πολιτική εμβολιασμού μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, η οποία όχι μόνο παραβιάζει τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και, όπως λένε ρητά πολλοί ιολόγοι και επιδημιολόγοι, μια ιστορικά πρωτοφανή γενοκτονία με το πρόσχημα μιας ψεύτικης πανδημίας * εκτελέστε την ανθρωπότητα.

Και τα τρία εμβόλια AstraZeneca, Pfizer και Moderna προέρχονται από Εβραίους

Όλα τα αφεντικά των κύριων κατασκευαστών εμβολίων Covid-19 είναι Εβραίοι. Σύμπτωση;

Εάν γνωρίζετε ότι η πλειοψηφία εκείνων που κάνουν εκστρατεία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NΤΠ) είναι Εβραίοι, αν γνωρίζετε επίσης ότι οι επικεφαλής των τριών πιο σημαντικών κατασκευαστών εμβολίων (AstraZeneca, Pfizer και Moderna) είναι Εβραίοι, τότε αυτό έχει σκληρυνθεί από χρόνια πριν, πολλοί πολιτικοί αναλυτές εξέφρασαν υποψίες ότι η ΝΤΠ ελέγχεται κυρίως από Εβραίους. Και ότι ο εμβολιασμός της ανθρωπότητας είναι επίσης ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τους Εβραίους και, όπως θα μάθετε τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό στο τέλος του άρθρου, σχετίζεται άμεσα με την εβραϊκή περιοχή.

Η φαινομενικά απεριόριστη δύναμη του αντισημιτισμού. Οποιαδήποτε κριτική για τον Ιουδαϊσμό είναι τόσο ευαίσθητη λόγω της κατά του αντισημιτισμού κατηγορίας, η οποία εγείρεται κατά 100% από τους Εβραίους κάθε φορά που αρχίζουν να μπαίνουν στα χείλη της κριτικής, που μόνο λίγοι δημοσιογράφοι και συγγραφείς τολμούν να το αντιμετωπίσουν. Η πλειοψηφία εκείνων που γνωρίζουν το πρόβλημα του Ιουδαϊσμού και τα δολοφονικά εγκλήματά του (οι γαλλικές και ρωσικές επαναστάσεις καθώς και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι ξεκίνησαν και ελέγχονταν από Εβραίους, βλ. παραπομπές παρακάτω) είναι σιωπηλοί. Επειδή κάθε ιστορικός που ασχολείται με αυτά τα εγκλήματα γνωρίζει ότι προωθεί το τέλος μιας επαγγελματικής και συχνά ιδιωτικής καριέρας.

Για όσους από εσάς πιστεύετε ότι είστε αντισημιτιτικοί εάν εκφράσετε νόμιμη κριτική για τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό, οι δεκαετίες της πλύσης εγκεφάλου έχουν αποδώσει εντελώς. Αυτοί θα «αγαπήσουν την υποδούλωσή τους», όπως προέβλεπε ο Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο του «1984». Υπάρχει ακόμα ελπίδα για τους άλλους … Εάν και εσείς είστε θύμα του καλά καλλιεργημένου έρους του Ολοκαυτώματος, εάν δεν βρείτε τίποτα χειρότερο από τον λεγόμενο αντισημιτισμό, τότε πιθανότατα θα σταματήσετε να διαβάζετε εδώ και θα είστε σίγουροι ότι είμαστε αντισημιτικοί. Αλλά περίεργο αποτελεί το γεγονός ότι καμία άλλη θρησκεία (ούτε καν το Ισλάμ) δεν έχει επικριθεί τόσο από τα πιο λαμπρά μυαλά στην παγκόσμια ιστορία όσο ο Ιουδαϊσμός. Περισσότερα για αυτό στο τέλος.

Αλλά πριν αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των Εβραίων και του αντισημιτισμού, εδώ είναι το μήνυμα που μπορείτε να καταλάβετε στο πλήρες πεδίο εφαρμογής του μόνο εάν έχετε αντιμετωπίσει τον Ιουδαϊσμό. Αποδεδειγμένο: Το Ισραήλ εμβολιάζει με εικονικό φάρμακο COVID και έχει τροποποιήσει τη δοκιμή PCR για να αποδείξει ότι τα εμβόλια λειτουργούν..

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive