Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Φρικιαστική Έκθεση Η.Π.Α: Πειράματα με ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και τον Fauci...!

Βάρβαρα πειράματα σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις, όπως αφαίρεση δέρματος εμβρύων ηλικίας 5 μηνών για μεταμόσχευση σε αρουραίους εργαστηρίου και  εξαγωγή  εμβρυϊκών νεφρών...Όλη αυτή η δραστηριότητα  χρηματοδοτείται από τους αμερικανούς φορολογούμενους μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, και συγκεκριμένα από το γραφείο του NIAID του Δρ. Anthony Fauci....

Πηγή: The Gateway Pundit

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ο Ντέιβιντ Νταλέιντεν από το Κέντρο Ιατρικής Προόδου (centerformedicalprogress.org) κατέθεσε ως μάρτυρας σχετικά με τον πειραματισμό εμβρύων ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της Πενσυλβανίας την εβδομάδα αυτή και αποκάλυψε την εμπορία ανθρώπινων εμβρύων που χρηματοδοτούνται από την ίδια τη κυβέρνηση των Η.Π.Α.

Οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες δείχνουν ότι ο Πιτ φιλοξενεί μερικά από τα πιο βάρβαρα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των,  απολέπισης (αφαίρεση δέρματος)  εμβρύων ηλικίας 5 μηνών για μεταμόσχευση του δέρματος σε αρουραίους εργαστηρίου,  εξαγωγή  εμβρυϊκών νεφρών σε ολόκληρη τη χώρα και  θανάτωση  βρεφών που έχουν  παραδοθεί  ζωντανά για  συγκομιδή ήπατος.  Όλη αυτή η δραστηριότητα  χρηματοδοτείται από τους αμερικανούς φορολογούμενους μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, και συγκεκριμένα από το γραφείο του NIAID του Δρ. Anthony Fauci.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive