Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Κατάμουτρα: Όσοι δεν κάνουν εμβόλιο να πάνε σε ψυχολόγο, δεν είναι κακό να αλλάξει το DNA κάποιων! ΗΧΗΤΙΚΟ ντροπής

Αξίζει η ανθρώπινη ζωή για έναν γιατρό;   
Προφανώς είναι η απάντηση! Ωστόσο, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, άφησε άφωνη όλη την χώρα με όσα δήλωσε. Συγκεκριμένα... σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Βασιλακόπουλος σε μέσο ενημέρωσης, κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, στην ερώτηση μιας 80χρονης ακροάτριας σχετικά με το αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι.

Ιδού τι είπε, στην αρχή της συνέντευξης (0.30), αναφέροντας ουσιαστικά πως μια 80χρονη δεν έχει κάτι να χάσει μιας και, σύμφωνα με τον ίδιο, αργά ή γρήγορα, θα πεθάνει.

«Η ακροάτριά σας τι φοβάται; Τις πολύ μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου; Τι θα συμβεί μετά από 30 χρόνια; Μετά από 30 χρόνια πιθανόν δεν θα συμβεί τίποτα στην ίδια. Το ρίσκο να εμβολιαστεί μια κυρία 80 ετών ποιο είναι; Δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υφίσταται».

Επιπλέον κάλεσε όποιον δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, να πάει στο ψυχολόγο:

«Δεν έχω καμία εξήγηση και νομίζω ότι δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος επιστήμονας που μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό πρέπει να πάτε σε ψυχολόγους που μπορούν να ερμηνεύσουν την ανθρώπινη ψυχολογία».

Μάλιστα στο παρακάτω απόσπασμα από το ηχητικό ο κ. Βασιλακόπουλος επαναλαμβάνει για όσους πολίτες δεν κάνουν το εμβόλιο να πάνε σε ψυχολόγο και… αστειευόμενος ξεστόμισε πως το «να αλλάξει λίγο το DNA κάποιων συμπολιτών μας δεν θα ήταν και πολύ λάθος».

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας συμβουλευτω και εγω τον επιστημονα:Πρωτα παμε στο ψυχιατρο και μετα σκοτωνουμε,ή το αντιθετο;Τι συμφερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive