Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

Φωτιά Κορινθίας:«Κάθε χρόνο η πυροσβεστική είναι απροετοίμαστη, δεν της έχει το κράτος αεροπλάνα»

Μιλώντας  κάτοικος των Μεγάρων, ο οποίος προσπαθεί να σώσει το σπίτι του από την πυρκαγιά, ξεσπάει. «Εδώ η φωτιά είναι από χθες το μεσημέρι, ειδικά τα αεροπλάνα ρίχνουν δύο, τρεις, τέσσερις κουβάδες και μέχρι να ανεφοδιαστούν μένει οι φωτιά δύο ώρες και φουντώνει» λέει εμφανώς καταβεβλημένος στην κάμερα.... «Τα πυροσβεστικά οχήματα είναι δύο, πριν από μισή ώρα έμεινε από νερό το ένα και μόλις τώρα ξέμεινε από νερό και το άλλο» συμπληρώνει.«Κάθε χρόνο τα ίδια»

«Αυτά τα πράγματα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, δεν χρειαζόταν η φωτιά να φτάσει στα σπίτια και να χαθούν ανθρώπινες περιουσίες. Άμα υπήρχε μέριμνα, κάθε καλοκαίρι έχουμε πυρκαγιές, πεθάνανε 100 άνθρωποι στο Μάτι, έχει καεί η Κινέτα, όλα Γεράνεια Όρη κάηκαν. Κάθε χρόνο η πυροσβεστική είναι απροετοίμαστη δεν της έχει το κράτος αεροπλάνα, τα πυροσβεστικά, το προσωπικό» λέει.

«Κάθε χρόνο το ίδιο. Κάθε χρόνο χάνονται περιουσίες και κάθε χρόνο λέμε ‘πω πω η κακιά στιγμή’ είτε είναι φωτιές, είτε πλημμύρες. Το 2021 αυτά έπρεπε να είχαν προβλεφθεί και μέσα σε λίγες ώρες να έχει σβήσει η φωτιά από τον Σχίνο, όχι να έχουν καεί τα υπόλοιπα Γεράνεια» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive