Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Έπεσαν τα «ταβάνια» με Βασιλακόπουλο: Οι μορφωμένοι κάνουν το εμβόλιο. Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε για να φάμε το μπόλι;ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν ικανότητα να διαβάζουν την βιβλιογραφία οι γιατροί που το αρνούνται  Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσε πάλι τα ρέστα του....  Αφού επαίνεσε όσους νέους έκαναν το εμβόλιο ως «μορφωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτικό σταθμό:  «Η ΠΟΕΔΗΝ μου έχει στείλει εξώδικο επειδή προσπάθησα να ερμηνεύσω γιατί οι νοσηλευτές, κατά μέσο όρο εμβολιάζονται πολύ λιγότερο από τους γιατρούς».  «Σας έστειλαν εξώδικό επειδή είπατε την άποψή σας», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος. Άραγε μόνο η άποψη εκείνων που είναι υπέρ των συγκεκριμένων εμβολίων πρέπει να προστατεύεται;, θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει.  Συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος: «Ναι και δημόσια θα με σύρουν στα δικαστήρια, επειδή είπα πως ο εμβολιασμός είναι θέμα μόρφωσης. Και θα το πω και τώρα. Κανονικά όλοι οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί.  20% των ιατρών δεν έχουν εμβολιαστεί δυστυχώς. Οι γιατροί δεν είναι ενιαίο σύνολο. Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα να διαβάζουν σωστά την βιβλιογραφία.  Η άποψή μου είναι πως όλοι υγειονομικοί πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιάζονται».

1 σχόλιο:

  1. Οι γιατροι που....κανανε....λεω εγω....το εμβολιο.....το κανανε;;;;;
    Μεταξυ τους τωρα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive