Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

.... στον ιστό της αράχνης (κατοχής)!

« Η Ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον κατακτητή. Πρέπει να κατακτηθεί από το σκλάβο, μετά από αγώνες» (M. Luther King), ένα αξίωμα που μόνο οι αυτόκλητοι εθνοπατέρες δεν το συμμερίζονται, επειδή, σώνει και καλά, επιμένουν ακόμη να «σώσουν» την χώρα για 19η συνεχή φορά, από το ‘74 έως σήμερα. Στην κατεχόμενη Ελλάδα «πλακώνονται» οι υποψήφιοι για ένα στασίδι στη Βουλή, αν και οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι οι εκλογές στην Ελλάδα ήταν πάντα στημένες... Βαψομαλλιάδες, νάρκισσοι ολκής, με τα Rolex και τα προγούλια στη τσίτα (ελέω μπότοξ), μονοπωλούν επ’ ονόματι και κατ’ εντολή «τρίτων», το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και σε φλομώνουν στο ψέμα, αν τυχόν ρωτήσεις κάτι, σχετικό με την ηλικία, τις σπουδές, τα ένσημά, τους χορηγούς και το πρόγραμμά τους. Είναι οι καλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που θέλουν να πείσουν τον Έλληνα, ότι έχουμε Λευτεριά, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη με τη σέσουλα και ότι οι δυνάμεις κατοχής, οι ολιγάρχες και το διεφθαρμένο θεσμικό και πολιτικό προσωπικό είναι τόσο αγνοί, που πιστεύουν ακόμη στον Άη Βασίλη! Γι’ αυτό επιτρέπουν στον Έλληνα να αντιδρά μόνο δια της ψήφου και όχι αλλοιώς. Έχει ο Θεός στην Ελλάδα και μαζί του οι Πρέσβεις, οι κοτσαμπάσηδές τους (από τον Κουτσούμπα έως τον Μητσοτάκη) και οι «Άγιοι» (από τον Ιερώνυμο έως τον Βαρδινογιάννη)!

Το μόνο βέβαιο στην Ελλάδα είναι, πλήν του θανάτου, το τι δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ οι πολιτικοί, όλων των αποχρώσεων, όπως: α) να απελάσουν τους λαθρομετανάστες (2,5 εκατ.), που ταυτοποιήθηκαν δίχως να προσκομίσουν επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα, β) να καταγγείλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να κλείσουν τα κοινά σύνορα έως ότου βάλουν μυαλό οι Σκοπιανοί, γ) να καταγγείλουν το Σύμφωνο μη επίθεσης με τη Γερμανία και να προχωρήσουν στην τιτλοποίηση των Γερμανικών χρεών, δ) να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις του Δημοσίου ενώπιον των διεθνών και των ανωτάτων δικαστηρίων των χωρών-πιστωτών, ε) να επεκτείνουν τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. και να χαράξουν την Ελληνική ΑΟΖ, στ) να εφαρμόσουν εκ νέου το ενιαίο αμυντικό δόγμα με την Κύπρο, ζ) να ακυρώσουν τις συμβάσεις εκείνες, μέσω των οποίων ξεπουλήθηκε η δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής, η) να κατασχέσουν τις περιουσίες των τραπεζών για ποσά αντίστοιχα εκείνων, που δαπάνησε το κράτος για την ανακεφαλοποίησή τους, θ) να εκμεταλλευτούν, εξ ιδίων, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, ι) να ασκήσουν δίωξη κατά παντός υπευθύνου, που διέπραξε εγκλήματα πολέμου και εθνικής προδοσίας κατά της Πατρίδος ή πλουτησε παράνομα εις βάρος της, κ) να εφαρμόσουν επιτέλους το πρωτόκολλο της Κερκύρας στην Β. Ήπειρο και λ) να κατάσχουν υπέρ του Δημοσίου, όσα έκλεψαν οι Άγιες οικογένειες της χώρας στα τελευταία 47 χρόνια.

 Όταν ακούτε εθνοπατέρα, στην κατεχόμενη Ελλάδα των 6,0 εκατ. εξαθλιωμένων, να υπόσχεται «ειρηνικές Επανάστασεις», μουντζώστε τον, επειδή με αυτό δηλώνει, ότι σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Ποιός, απ’ τους πολιτικάντηδες, που ζητούν την ψήφο των Ελλήνων, μπήκε ποτέ στον κόπο να ψάξει να βρει κεφάλαια, που δεν προέρχονται από δανεισμό, ξεπούλημα ή φόρους για να χρηματοδοτήσει: α) την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, β) ένα ελάχιστο, εγγυημένο εισόδημα σε κάθε άνεργο/άπορο και στην οικογένειά του, γ) την μείωση των φόρων και των εισφορών, δ) την επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του, ε) την λύση του δημογραφικού, στ) την πάταξη της πείνας και ζ) την δημιουργία ενός νέου και έντιμου τραπεζικού συστήματος.  Η Νέα Φιλική Εταιρεία «βρήκε» αυτά τα κεφάλαια, που θα αποδίδουν τόκους ύψους περ.75 δις. € ετησίως αλλά δεν θα το παίξει «Μεσσίας» ή λαδέμπορας, ούτε θα βάλει πλώρη για τη Βουλή, ειδικά τώρα, που η χώρα είναι υπό κατοχή!

Ποιός θεσμός και ποιοί αξιωματούχοι, αυτού του διαλυμένου και διεφθαρμένου κράτους, θα προστατεύσουν τους Έλληνες, τις οικογένειές, τις ζωές, τα σπίτια, τις περιουσίες και τις Εκκλησίες τους από την 1η Ιουλίου 2021 και μετά από τους λαθρομετανάστες, όταν αυτοί δεν θα ‘χουν πια να φάνε; Τί έχουν άραγε κατά νου αυτοί που τους κόβουν τα επιδόματα αλλά θέλουν συνάμα και να τους κρατήσουν σε μια χώρα, όπου οι θέσεις εργασίας είναι είδος προς εξαφάνιση; Μήπως επιδιώκουν να πάρουν οι λαθρομετανάστες την τύχη στα χέρια τους, καταπατώντας περιουσίες, δικαιώματα και ζωτικούς χώρους, που μέχρι τώρα ανήκαν σε άλλους, π.χ. στους Έλληνες; Ρωτάμε κ.κ. Μητσοτάκη, Μηταράκη και Σία αλλά απάντηση δεν παίρνουμε! Μήπως ετοιμάζουν τώρα οι Γερμανοί, μετά την, κατά Φίλη, «Εθνοκάθαρση» των Ποντίων, αυτή των Ελλήνων;

Άσχετα, του πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές και του ποιοί θα εκλεγούν στη Βουλή της Ευρωπαϊκής Κολομβίας, δεν θα δει ποτέ κανείς φως στο τούνελ, ούτε ελεύθερους ανθρώπους στην χώρα, όπου αιωρείται συνεχώς το εναγώνιο ερώτημα, ποιός είναι ο Κάϊν και ποιός ο Άβελ; 

Οι Πρέσβεις της Γερμανίας και των ΗΠΑ θα κυβερνούν την Ελλάδα επ’ αόριστον, η εκάστοτε κυβέρνηση των Αθηνών θα διαχειρίζεται, με το αζημίωτο, την φτώχεια του  λαού και την αποικία του αέναου χρέους και οι ολιγάρχες θα μοιράζουν εσαεί την πίτα μεταξύ τους, εκτός αν συμβεί κάτι το απρόοπτο! Επί 10-ετίες ξεχάσαμε να κάνουμε το αδύνατο και τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το αδιανόητο ....!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Καλή Λευτεριά.

Νέα Φιλική Εταιρεία

 

Υ.Γ.: Η Χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση του λινκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στο διαδίκτυο πλην του Google /Twitter. Διαδώστε το άρθρο αν συμφωνείτε με το περιεχόμενό του.        Σας ευχαριστούμε!

 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα, «Νέα Φιλική Εταιρεία» και στον ιστότοπό της: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive