Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να σε δουλεύουν στα μούτρα; ΔΕΣ το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δούλεμα! Την ώρα που «εμβολιαζόταν» ο Άντονι Χόπκινς, η νοσοκόμα …άδειαζε τη βελόνα στο δρόμο. ΒΙΝΤΕΟ


Του ερευνητή – δημοσιογράφου 
Ιωάννη Κουντούρη Σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του κόσμου συνεχίζουν να ξεγελάνε και να…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο με τους…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Δείτε τώρα και τον «εμβολιασμό» του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ  Άντι Χόπκινς (Anthony Hopkins), ο οποίος έκανε πως εμβολιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, ενώ, ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!...

Προσέξτε τα εξής σημαντικά σημεία του παρακάτω βίντεο του «εμβολιασμού» του Χόπκινς…

  • Η νοσοκόμα του κοιτάει δεξιά και αριστερά να δει αν κάποιος τους βλέπει…
  • Παίρνει μετά τη βελόνα του εμβολίου και…ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…!!!…
  • Και αφού την βελόνα την αδειάσει στο έδαφος, χωρίς να την βάλει καν στο χέρι του Χόπκινς βεβαία, λέει μετά «Τελειώσαμεεεεεε!»
  • Και της απαντάει μετά ο Χόπκινς και της λέει «Χεχεχε. Ναι, τελειώσαμε.»
  • Αλλά παρ´όλο που η νοσοκόμα νόμιζε πως δεν την είδε κανείς, δεν γνώριζε ότι μέσα στο αμάξι του Χόπκινς υπήρχε μια…κρυφή κάμερα που τα κατέγραφε….ΟΛΑ!!! Και τι είδους μηχανή ήταν αυτή;;; Μπορεί να άνηκε στα ΜΜΕ που τον «εμβολιασμό» του Χόπκινς τον κατέγραφαν (NBC News, δείτε το λογότυπο του βίντεο) και απλά κυκλοφόρησαν το βίντεο χωρίς να προσέξουν καλά τις…ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….
Ποιο θέατρο και από το θέατρο που παίζει ο Χόπκινς!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!!!…
 
https://www.youtube.com/watch?v=tBLEKOww80I


Ο βετεράνος Βρετανός ηθοποιός Σερ Άντονι Χόπκινς εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στο Hollywood Presbyterian Medical Center στο Λος Άντζελες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive