Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ τα πρακτορεία ειδήσεων και τα συστημικά ΜΜΕ διεθνώς είναι στα χέρια Εβραίων. Της Ντορέτας Πέππα

Όποιος έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, το γνωρίζει (ασχέτως εάν το θέμα δεν ομολογείται στο πόπολο, που κοιμάται αιωνίως, αναμασώντας το χορταράκι του!). Δικά τους και τα καρπούζια, δικά τους και τα μαχαίρια της «ενημέρωσης» , λοιπόν, και ξαφνικά… ΜΠΑΜ!!!!... Ο ισραηλινός πύραυλος έπληξε το κτίριο όπου στεγαζόταν το Al Jazeera και το Associated Press (AP)! Άντε να πεις ότι το Al Jazeera είναι «αραβικό» (και καλά!), οπότε το χτύπησαν για λόγους τρομοκράτησης του «εχθρού» (εχθρού;)... αλλά γιατί βάρεσαν και το «δικό τους», το Associated Press; Που είναι δυτικότατο και συστημικότατο και πλήρως ελεγχόμενο… Παρ’ όλ’ αυτά… ΜΠΑΜ κι αυτό! Και η δικαιολογία: για να μην ξέρουμε τι γίνεται στη Γάζα! Λες και θα έδειχναν κάτι που δε θα το ήθελαν τα αφεντικά τους! Προς τι, λοιπόν, το καρβούνιασμα; Μα, δεν το ξέρατε, μωρά μου, ότι ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του; Δε σας χρειάζονται άλλο –πάπαλα το βύσσινο! Αρκετά σας τάισαν!- και σε λίγο θα σας στείλουν όλους για ανακύκλωση! Όπως και πλήθος άλλους, που το μόνο που ήξεραν σ’ όλη τους τη ζωή ήταν να σας πιστεύουν και να σας υπακούνε -όλοι αυτοί οι τρισάθλιοι πειθήνιοι και αγελαίοι αποδέκτες της προπαγάνδας σας, που ήταν πάντα έξω από το παιχνίδι και που δεν το χάρηκαν καν το «συστημικό» όπως εσείς! Το είπε και ο Μπουρλά, ο της Pfizer κόμης (Δράκουλας): ετοιμάζεται και τρίτη δόση εμβολίου και… δώσε! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ξεκίνησε, με αλλεπάλληλους και ακατάσχετους «εμβολισμούς» και με εντυπωσιακά και ενδεικτικότατα περί της τελικής φάσης του σχεδίου «πυραυλοτεχνήματα»! Welcome to the New World Order!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive