Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΙΜΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ". ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ; Του Αργύρη Σιδέρη

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ)
NATIVE AMERICAN INDIANS.. ΘΥΜΑΣΤΕ;;;;..  Ο ΕΒΡΑΙΩΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 11-06-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ= Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ!! Στο Είπε βρε συμπατριώτη ξεκάθαρα. Στο είπε στα μούτρα, κι εσυ τώρα ουρλιάζεις, απορείς κι εξίστασε κοπανάς το κεφάλι  σου στον τοίχο  και λές βρε πως τόπαθα ο μαλάκας;  ΤΙ έκανα; "'Εβαλα τα χεράκια μου και ΕΒΓΑΛΑ τα ματάκια μου;" ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι φίλε μου. Ρίχνεις τις ευθύνες στους .. άλλους ενω ο φταίχτης είναι ένας, ΕΣΥ!! Σου στερούν οτι πολυτιμότερο έχεις, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, τάχα μου για την υγεία σου ενάντια σε ενα ψευτοϊό ΔΙΚΗΣ τους κατασκευής. Σε μπολιάζουν σαν γελάδι, σε ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ γιατί είσαι αντιπαραγωρικός πλέον, σου ΚΑΤΑΡΑΓΟΥΝ  την Θρησκεία σου, την Ελληνική παιδεία σου, τα ήθη και έθιμά σου και σε αντικαταστούν με εισαγώμενους ελληνοποιημένους απο τα βάθη της Αφρικής και της Ασίας. ΑΥΤΟΙ θα είναι οι αυριανοί "έλληνες" οι αυριανοί ψηφοφόροι. Κι εσύ θα .... απορείς ΓΙΑΤΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive