Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΣΑΤΑΝΑΣ με ρούχα παππά. Έτοιμος κι αυτός για ΞΟΥΡΙΣΜΑ. Ιγνάτιος: «Με πλησίασε μια γερόντισσα! Κάνε ευχή στην Παναγία να κάνουν όλοι το εμβόλιο». ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα με τα οσα είπαν ο Μακαριστός Χριστόδουλος & ο Άγιος Παϊσιος. ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτόγνωρες εμπειρίες… «Πρόβα» κληρικών για το «σφράγισμα»...  Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος που ανήρτησε βίντεο με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν, αναφέροντας μάλιστα πως το εμβόλιο είναι «ευχή»....  Πως θα αντιδράσει η Εκκλησία αν οι πιστοί αναγκαστούν να φέρουν πάνω τους ψηφιακό πιστοποιητικό ή όπως πλέον έχει παγιωθεί ως μέσο συναλλαγών σε χώρες της Ευρώπης, ένα εμφύτευμα, το οποίο θα «σφραγίζει« τον υγιή και νομοταγή πολίτη;  «Με πλησίασε μια γερόντισσα. Θέλω κάτι να σου πω δέσποτα. Τώρα που θα πας στην Ζωοδόχο πηγή κάνε μια ευχή. Να φωτίσει όλους του ανθρώπους η Παναγία  Όλοι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο και αυτό είναι ευχή», είπε ο Ιγνάτιος.  Απλά δείτε το βίντεο:

 ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 - ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟ 1999

Άγιος Παΐσιος: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΓΕΡΟ"

1 σχόλιο:

  1. Να ξανακοιμηθει,μπας και του πει,ο Χριστος και τι μαρκα εμβολιο να κανουμε,γιατι η πληροφορια ειναι μιση.Σκατα υπνο κανεις παπουλη,αντε και αρχιεπισκοπος σαν την αλλη σκατοσακουλο,τον πουλημενο φραγκοφονια Ιερωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive