Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Ξάνθη: Προληπτική ΚΡΑΤΗΣΗ πολιτών για να μην διαμαρτυρηθούν κατά του Τσαβούσογλου ! Για ποιά χούντα μιλάμε τώρα, ούτε που θα σκεφτόταν να το κάνει. ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία Ξάνθης για να εμποδίσει κάποιους πολίτες οι οποίοι θέλανε να έρθουν να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του Τούρκου υπουργού στην Κομοτηνή, τους προσήγαγε και τους κράτησε επί αρκετές ώρες στο Α.Τ. μόνο και μόνο για να αποτρέψει τη διαμαρτυρία τους....Να θυμίσουμε ότι το 2016 όταν ο Ερντογάν είχε μεταβεί στην Ουάσινγκτον η αμερικανική αστυνομία είχε επιτρέψει σε Κούρδους πολίτες οι οποίοι βρισκόταν σε μέτρια απόσταση, να διαμαρτυρηθούν κατά του Ερντογάν. Τότε μάλιστα ο Ταγίπ είχε στείλει και τους σωματοφύλακές του που χτύπησαν τους διαδηλωτές ! Αργότερα βέβαια για αυτό ασκήθηκε δίωξη στις ΗΠΑ σε βάρος των Τούρκων αστυνομικών.

Για να κάνετε δηλαδή τη σύγκριση οι Κούρδοι στην Αμερική έχουν περισσότερα δικαιώματα διαμαρτυρίας από όσα έχουν οι Έλληνες στην Ελλάδα !

Ωραία δημοκρατία έχουμε….

Να αλλάξουμε το σύνταγμα και να γράψουμε ποιες διαμαρτυρίες επιτρέπονται και ποιες όχι….
Θεόφιλε και Ταξιάρχη, αυτά είναι παράσημα για εσάς !
Ο Χριστός να σας σκεπάζει αδέρφια !

Δείτε τι είπε ο Θεόφιλος μετά από την ¨απελευθέρωση¨ του στην Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive