Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χωρίς να αφήσει στιγμή το παιδί τους από την αγκαλιά του είπε το «αντίο» στη γυναίκα της ζωής του. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...» είπε ο 32χρονος πιλότος αποχαιρετώντας την Καρολάιν και χωρίς να αφήσει ούτε στιγμή το παιδί από την αγκαλιά του - Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και κηδεύτηκε στην Αλόννησο...

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία...».

Ο σύζυγος της Καρολάιν μιλάει στον ΣΚΑΙ

Σπαραγμός στην κηδεία της Καρολάιν

Ο αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
στην Κάρολάιν Κράουτς, τη γυναίκα της ζωής του, που μέσα σε είκοσι μόλις χρόνια πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ, να φέρει νέα ζωή, έφερε δάκρυα στα μάτια και των πλέον ψύχραιμων που βρέθηκαν το μεσημέρι της  Παρασκευής στο κοιμητήριο της Αλοννήσου.  Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Αλόννησο με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, έχοντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μωρό τους. Ετσι, σφιχτά κρατούσε τη Λυδία σε όλη τη διάρκεια του αποχαιρετισμού. Εκείνος και το παιδί. Μαζί. Όπως θα περάσουν τη ζωή τους με τη μνήμη της Καρολάιν και ελπίζοντας στη σύλληψη των φονιάδων της, ώστε να «ξεθωριάσει», αν γίνεται αυτό, ο εφιάλτης.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αλόννησος αποχαιρετά την Καρολάιν


Το παρών στο ύστατο χαίρε στην 20χρονη σύζυγο, μάνα, κόρη, φίλη έδωσαν όλοι όσοι τη γνώρισαν στην Αλόννησο, όσοι μεγάλωσαν μαζί της, κάθισαν στα ίδια θρανία, αθλήθηκαν μαζί της, την είδαν από παιδί να εξελίσσεται σε μια νέα, δυναμική γυναίκα με πάθος για τη ζωή και όνειρα που είχαν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα μαζί με τον άνδρα που επέλεξε να περάσει μαζί του τη ζωή της. 

H κηδεία της Κάρολάιν έγινε στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί.  Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της. 



φωτο_2_-_Αντιγραφη
φωτο_3
φωτο_4
φωτο_5
φωτο_6


kideia_alonisos4
kideia_alonisos3
kideia_alonisos
kideia_alonisos2
kideia_alonisos5
kideia_alonisos6
kideia_alonisos7
kideia_alonisos8
kideia_alonisos10
kideia_alonisos11

Δείτε βίντεο: Έγκλημα Γλυκά Νερά: Χωρίς να αφήσει στιγμή το παιδί τους από την αγκαλιά του είπε το «αντίο» στη γυναίκα της ζωής του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive