Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΓΩΓΟΣ : ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΧΑΧΟΛΕ ΜΟΥ;

 

Ένα από τα μέλη της ακαταδίωκτης πλέον επιτροπής λοιμωξιολόγων,  ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος απαθανατίστηκε χθες στην Πάτρα 

να συνωστίζεται έξω από καφέ με φιλική παρέα χωρίς να φορά μάσκα....

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε χθες έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.

Ο κ. Γώγος από την αρχή της πανδημίας ήταν από τα μέλη της επιτροπής που έβγαιναν συχνά στα κανάλια «κουνώντας το δάχτυλο» στους πολίτες για την συμπεριφορά τους και γιατί δεν τηρούσαν αρκετά «πιστά» τις δρακόντειες απαγορεύσεις της κυβέρνησης, κάτι που ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να τηρεί.

Θα μας πείτε ότι έχει κάνει το εμβόλιο, αλλά ως γνωστόν και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. Μάλιστα, αρκετοί φρόντισαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ αρνητικά σχόλια.

Άλλωστε είναι φανερό πλέον πως για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν όπως ισχύουν για τους απλούς πολίτες!

gwgos

1 σχόλιο:

  1. Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/
    .

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα…!!!

    Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.
    .
    Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ
    https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ……………………………………………………

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΛΛΊΑΣΗ ΨΥΧΗΣ,
    ΥΓΕΙΆ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ.
    ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive